Προς το περιεχόμενο

Αγορά ενισχυτή για οικιακή χρήση.


nb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιά ερώτιση σχετικά με το

 

 

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xguitar+usb+interface&_nkw=guitar+usb+interface&_sacat=0&_from=R40

 

Εκεί μέσα υπάρχει και ένα

 

M-Audio Fast Track Guitar/Mic USB

 

με πολύ λίγα λεφτά θα έλεγα,τι ρόλο βαράει το συγκεκριμένο?

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνεχίζοντας το ψάξιμο για ενισχυτή ηλεκτρικής κιθάρας έπεσα σε "περίεργα" ονόματα όπως Kustom, Axl, ZT.... υπάρχει κάποια γνώμη;

Αν έχει κάποιος 'καλό και καθαρό' ήχο, ίσως πάω και σε solid state.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρε έναν blackstar ht1r και θα έχεις όση ένταση θέλεις για το σπίτι σου, και ένα ιδανικό εργαλείο για ηχογράφηση, καθώς είτε με μικρόφωνο γράψεις (εχει φοβερά boxy ήχο) είτε με line απο το emulated output που εξομοιώνει καμπίνα, θα πάθεις πλάκα. Στο emulated output βάζεις επίσης τα ακουστικά σου και δεν πιστεύεις στα αυτίά σου στο ποσο καλό ήχο ακούς απο εκει. Είναι μικρός, μια σταλιά, τον παίρνεις και μαζί σου όπου θες. Εναλλακτικά για λίγο μεγαλύτερη ένταση, στα ίδια λεφτα με το ht1r (1βατ)καινούριο, παίρνεις τον μεγαλύτερο αδερφό (5 βατ) μτχ και είσαι θεος.

http://smart.noiz.gr/details.php?id=160466

ουδεμία σχέση έχω με τον πωλητή. Εγώ το blackstar μου το μικρό το έδωσα προ 2 ετών και ακόμη το μετανοιώνω...

 

 

ό,τι είπε το παλικάρι. Αν μπορείς να δώσεις λίγα παραπάνω, πάρε τον HT-5, για να καλύψεις και μελλοντικές ανάγκες. Τα καθαρά τους είναι πάρα πολύ αξιοπρεπή. Εντάξει, δεν είναι... Φενδερ αλλά η πρακτικότητα και οι δυνατότητες ηχογράφησης και το emulated output θα σε κάνουν να τα ξεχάσεις όλα. Εγώ έχω τον HT-1 και η μοναδική αναβάθμιση που σκέφτομαι να κάνω είναι είτε μια 12-άρα καμπίνα να τον συνδέω ή να πάω στον HT-5 κατευθείαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Laney vc15 ακούγεται καλά αλλά η τιμή του ξεφεύγει κάπως.

Οι ΗΤ 1 και 5 ενώ 'οδηγούν' καλά τον ήχο δεν μου άρεσαν τα μπάσα τους. Στα blues και τα jazz κομμάτια δεν ξέρω πως θα τα παν.

Μέχρι στιγμής πάντως είμαι στον bugera v22, (λόγω και της τιμής του (τον βρήκα στα 302Euros), σε σχέση με τον Laney vc15). Ίσως τη δευτέρα τον παραγγείλω.

Μια τελευταία ερώτηση αν και σας έχω κουράσει.

Τους μη λαμπάτους που έχουν περισσότερα 'καλούδια' να τους ξεχάσω;

Υπάρχει κάποιος που να αξίζει τον κόπο μέχρι αυτή την τιμή;. Οι line 6 και peavy vypyr δεν μου άρεσαν σαν ήχος, ο Marshall mg30 dfx είχε καλούτσικο ήχο αλλά παντού διάβασα άσχημες κριτικές.  ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου