Προς το περιεχόμενο

Rock and dry bread. Ένα instrumental clip ακόμα!!!!


cigaret13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα ακόμα instrumental κομμάτι (αφού η φωνή μου είναι χάλια), αυτή τη φορά Rockίζων ;D                                                                                                                          Υ.Γ. Ήθελα να βάλω "πλήκτρα" αλλά ο Mr Marathon με απέτρεψε.... :-[ ;D

Rock_and_dry_bread.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ινστρουμένταλ, δεν μου πάει, ζητάει φωνή :D.

Ακούγεται όμορφο.

Εφόσον ασχολείσαι με το χόμε ρεκόρντινγκ προσπάθησε να βελτιώσεις τον ήχο στα τούμπανα, ακούγεται από μίλια πως είναι κονσερβατουάρ ;D..............το αυτό ισχύει και δι' εμέ ;)

 

Το κυρίως σόλο κα-ΡΑ-τεμέ  ;D είναι φρικουλιάρικο.

Η αλλαγή στο 3' 00'' χωρίς φωνητικά και την αντίστοιχη μελωδία τους μου μοιάζει άκυρη, αν θα το κρατήσεις μόνο οργανικό το άσθμα.Επίσης το αυτό ισχύει και για το σόλο σου μετά την αλλαγή του 3'00'', φρίκη εκ του φρικιού ;D

 

 

 

Η αλήθεια βέβαια είναι πως αν το πας για τραγούδι με στίχο , μάλλον θα πρέπει να περιορίσεις τα σόλα, ή να τα διαμορφώσεις λίγο καλύτερα.

 

Φιλικά και με χαλαρή διάθεση ;)

 

 

ΥΓ πάρε ένα μίντι κίμπορντ και μην ασχολείσαι με μίντι κιθάρες.

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα πάλι που είμαι οργανικός τύπος  :P ;D με άρεσε το κομμάτι έτσι όπως είναι.

 

Οι αλλαγές που έκανες στα θέματα γύρω στο 1:25 και ή άλλη στο 3:00 ήταν θετικές για το κομμάτι καθώς είναι instrumental και πρέπει κάτι να κρατάει το ενδιαφέρον του ακροατή.

 

Οπότε εφόσον δεν υπάρχει στίχος θεωρώ ότι οι αλλαγές θεμάτων ήταν πετυχημένες.

 

Στα σόλο τώρα.

Αρχικά να πω ότι μου άρεσε ο ήχος της lead κιθάρας όπως επίσης και η μίξη της μέσα στο κομμάτι.

 

Θα μπορούσε να είναι λίγο διαφορετικά μερικά σημεία που επαναλαμβάνονται. Κάποια 11/2 step bends που ακούγονται, γίνονται πολύ συχνά ειδικά στο πρώτο σόλο.

 

Εν κατακλείδι, συγχαρητήρια αγαπητέ Φώτη για την πολύ καλή προσπάθεια και αποτέλεσμα! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Samy μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά όσο έχει να κάνει με την φωνή. Σκοπός μου εξαρχής ήταν να γράψω ένα instrumental κομμάτι, γι' αυτό και οι "περίεργες" αλλαγές και τα solo. Όσο για την δραμς, μάλλον το παράκανα στο EQ και στον κομπρέσορα ;D (αν και ποτέ μου δεν μπόρεσα να έχω ήχο ντραμς της προκοπής :P) Ή αλλαγή στο 3' 00'' ,με τις 9τες και την χρωματική, γιά μένα, όλα τα $$$ 8).

Φιλικά και με χαλαρή διάθεση
  Σίγουρα, ή μήπως ζηλεύεις την αρτιότητά μου σαν παίχτη και συνθέτη και τα λες όλα αυτά? ::) ;D ;D ;D ;D                                                                                                                              Δημήτρη έχεις απόλυτο δίκιο για τα σόλο. Κάποια στιγμή πρέπει να πάψω να τεμπελιάζω και να κάτσω να γράψω σόλο της προκοπής και όχι αυτοσχεδιασμούς του κώλου ;D
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Γείτονα τι έγινε το ρίξαμε στο ροκ'εν'ρολλ.χεχε.Μπράβο μου άρεσε πολύ έχει ρυθμό και πάρα πολύ καλή πενιά.Πλάκα πλάκα έχεις πολύ ρέντα με το όργανο.Ωραίες οι εναλάγες στα θέματα και πολύ καλά σολιστικά περάσματα.Θα μπορούσε να ακουστεί άνετα σε αμάξι που τρέχει.Μου άρεσε πολύ.Το ξαναλέω. πολύ πενιά ρε γείτονα ,ανάσα δεν πήρες.Και πάλι μπράβο.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυνατες κιθαρες,πολυ ωραιο το αρχικο ριφφ,καλο σολο(καθολου του πωλου κι ας λες;D ;D)και κατι ψιλικα στο χρονο και στα σηκωματα που φευγουν,του λογου μου δε με χαλανε.Ειναι το στυλ σου ετσι,φευγατο.

 

Στα πλαισια τωρα της κακοπιστης κριτικης που παντα καμω ;D ειναι οτι καποιες αλλαγες και ισως μερικοι τονισμοι στα τυμπανα ισως θα βοηθουσαν το κομματι να ακουστει με περισσοτερες δυναμικες

η ισως με καποιο τροπο θα ηταν ωραιο να του δωσεις καποιες ανασες γιατι ακουγεται Χοσε(ο τονος στο ε) απ'την αρχη μεχρι το τελος.Θα μου πεις ομως "εγω ετσι το 'θελα ρε φιλε" οποτε πασο.

 

Στην αρχη να πω την αληθεια με ξενισε και του λογου μου η αλλαγη εκει στο 3.00 αλλα με δελεασες μια και μιλησες για χρημα και ξανακουγοντας την αρχισε να με αρεσει και ειναι ωραιος και ο τροπος που ξαναμπαινεις μετα απ' αυτες τις ενατες πως τι ειπατε ??? ???.

Παντως δε θα ηταν κακο να δοκιμαζες αν ειχες τη δυνατοτητα,οπως λεει κι ο Σαμ,να βαλεις φωνη γιατι νομιζω θα ταιριαζε και θα γινοταν και καλο τραγουδι.

Ωραιος. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γείτονα τι έγινε το ρίξαμε στο ροκ'εν'ρολλ
  Γείτονα πάντα ήμουν Rock ;D Μην κοιτάς τις "μπαλάντες" που ανεβάζω τώρα τελευταία ::) 
ανάσα δεν πήρες
  Παρεσύρθην... ;D Σάββατο βράδυ έγραψα τα σόλο μετά από τσίπουρα(φρέσκα, δικιά μας παραγωγή! 8))             
κατι ψιλικα στο χρονο και στα σηκωματα που φευγουν
        Gvour(Γεώργιε) κάνουν μπάμ,ακούγονται πολύ έε  :o ::)             
Παντως δε θα ηταν κακο να δοκιμαζες αν ειχες τη δυνατοτητα,οπως λεει κι ο Σαμ,να βαλεις φωνη
Πίστεψέ με, δεν θέλεις να μ' ακούσεις να τραγουδάω ;D ;D ;D  Όσο γιά άλλη φωνή, δυστυχώς πλέον είμαι bedroom player χωρίς γνωριμίες με άλλους-άλλες μουσικούς.  Έχω μερικά τραγούδια (με φωνή ::)) αλλά αν τα ανεβάσω, θα με μπανάρουν απ' το Νόιζ  :o ;D              Υ.Γ. Παικταρά (gvour σε σένα αναφέρομαι) ας τα τρελά σου όσον αφορά τις 9τες και την χρωματική ;)  ;D                             
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου