Προς το περιεχόμενο

Αγορα stage monitor & fx


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφερομε να αγορασω 4 stage monitor και 1 fx . Εχω 1 venice 32 και line array 10.4 kw void .Εχω αιθουσα δεξιωσεων και επισης κανω και λιγα μικρα  live καθε χρονο.Περσι με κλεψανε ολα τα eq & fx.Ειχα 1 Tc Mone & 1 M350 απο fx.  Τι μπορω να αγορασω σε λογικες τιμες και να ειναι και λιγο αξιοπρεπες. Ευχαριστω πολυ Αλεκος

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω sorry που δεν διευκρινιζω τι θελω.Μεχρι 800-1000 το ζευγαρι .Passive ηactive δεν με προβληματιζει. Ειδα στο thoman κατι ev  passive στα 300 και κατι db active 12  στα 450 νομιζω . Πιο πολυ για φωνη και μπουζ- λυρα θα χρησιμοποιηθουν .Εχω 2 aacraft 15 για πληκτρα και μπασο και στα τυμπανα 1 jbl m350 15. 2 peavey impulse 10 για side βρεθηκαν στην κατοχη μου απο ενα υπολοιπο και τα βολεψα εκει γιατι αλλου δεν αξιζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες αυτα http://www.thomann.de/gr/ev_elx_115.htm

 

Εχω την active εκδοση τους και ειναι πολυ καλα.

 

Ταιριαξε τα με εναν τελικο που να εχει αρκετα watt να τα "ταισει" (ονομαστικα λενε 400rms,τα αντιστοιχα τους active εχουν 1kw class D τελικο)

 

Εχουν αρκετα φθηνα ανταλλακτικα για περιπτωση ζημιας,το κακο ειναι οτι η κλιση τους ειναι για να καθονται στο πλαι απο τη μια μερια μονο (εννοω οτι αν θελεις ζευγαρι με τις κορνες στο εξωτερικο μερος δεν καθονται απο μονα τους,στο ενα θα πρεπει να κανεις ενα τακακι για να κατσει ομοια με το αλλο).

 

Απο την αλλη για εφφε,το m one ηταν πολυ καλη περιπτωση τοτε που εκανε 500,τωρα που κανει λιγοτερο απο τα μισα δεν νομιζω οτι εχει καποιον ανταγωνιστη σε αυτα τα λεφτα.

Ναι μεν ειναι καπως "λεπτο" σον ηχο του,αλλα σε καινουριο δεν βλεπω κατι καλυτερο στο χρηματικο οριο που θετεις.

Εκτος αν κινηθεις για μεταχειρισμενο (και γιατι οχι?) λιγο πιο ακριβο και παρεις κατι πολυ ανωτερο ανωτερο (στις αγγελιες κατα καιρους εμφανιζονται γυρω στα 600 ευρω lex pcm 80 και tc M3000,τα οποια αμφοτερα ειναι πολυ πολυ ανωτερα απο το m one)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου