aggeloskrv Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Βαζω ενα teaseraki απο την μπαντα μου,ακουω γνωμες.. σε οποιον αρεσει εχω κ το fb της σελιδας για να ενημερωνεστε για live... https://www.facebook.com/MoonlightOverdrive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Ωραιοτατοι ;) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Ηχητικά πολύ ωραίοι. Οπτικά, ειδικά για Doors, θέλετε frontman.... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Ηχητικά πολύ ωραίοι. Οπτικά, ειδικά για Doors, θέλετε frontman.... ... και ταυρακι ο κιθαρίστας (αστειεύομαι) Είστε ΠΟΛΥ καλοί στο teaser Ενημερώστε και εδώ για τυχόν live να σας δούμε απο κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Οντως πολύ καλό. Στα πληκτρα χρησιμοποιείτε ειδικό ήχο el.piano για το μπάσο ή ότι να'ναι? Σε καποια ακουγοταν διαφορετικό, σε κάποια ίδιο. Μπραβο σας παντως, αν και μου πεφτετε λίγο μακρια για να σας δω live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockOn Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Μπραβο παιδια,πολυ δυσκολο το εγχειρημα,εξαιρετικο το αποτελεσμα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ωραίοι παιδιά, μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστουμε πολυ παιδια!! φυσικα κ θα ενημερωσουμε για live...θα εχουμε στις 6 Φεβρουαριου στην Αθηνα (κεντρο) θα σας πω συντομα ολες τις λεπτομερειες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Παρτε και κανενα μπασιστα. Ψυχη εχουν και αυτοι. ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Ωραιοι . Ο πληκτρας-τραγουδιστης ειναι γνωστη μουρη . Τον εχω δει σε πολλες μπαντες . Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση