Προς το περιεχόμενο

Ο αγαπημένος σας κιθαρίστας


Insectius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Shreddάς, παλιά καραβάνα και ιδιαίτέρως συμπαθής που σε αντίθεση με άλλους δεν έχει καμία έπαρση για το shred του... εδώ δειγματίζει Pigtronix

 

http://youtu.be/15yFEqB6NMw?t=6m3s

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 94
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

τώρα εγώ πρέπει να ψάχνω  κατεβαίνοντας μισή σελίδα κάτω μετά από ένα σωρό τυχάρπαστους για να βρω τον Grand Master? Βάλτε τον πάνω πάνω μην κουράζεται ο κόσμος να ψάχνει :)))

www.analogdesignaudio.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο αγαπημένος μου κιθαρίστας είσαι εσύ Insectius!

Ευχαριστώ!!! Επιτέλους αναγνώριση!  Παραλίγο να μην το δω ρε συ άλλη φορά βάζε το στο νοιζ μποξ .

 

Κυρίες και κύριοι,

 

Φίλες και φίλοι,

 

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σήμερα εδώ, σε μια ακόμη απονομή των βραβείων του νοιζ. Γνωρίζετε κατ' αρχήν ότι το νοιζ αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της σταδιοδρομίας μου. Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, θα έλεγα. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε εδώ. Και τα χρόνια που είχα την τιμή να υπηρετήσω το νοιζ, ήταν πηγή πολύτιμης εμπειρίας και γνώσης. Μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά, όχι μόνο τα προβλήματα και τις ανάγκες, αλλά και τις σπουδαίες δυνατότητες του μουσικού κόσμου της χώρας μας. Να μοιραστώ τις ανησυχίες, αλλά και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες  ανθρώπων που καθημερινά αγωνίζονται, παράγουν και προσφέρουν στην μουσικη και την κοινωνία μας.

 

Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο, γιατί αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους τιμά - εδώ και 14 χρόνια - ο θεσμός των βραβείων του νοιζ.

 

Σήμερα δεν βραβεύονται μόνο οι μουσικοί που κατάφεραν να έχουν εντυπωσιακές μουσικές επιδόσεις. Σήμερα επιβραβεύεται ανάμεσα στα άλλα η καινοτομία, η έρευνα και η τεχνολογική ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος, η αύξηση της απασχόλησης.

 

Οι συνθέτες που ηγούνται αυτών των προσπαθειών, αλλά και οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες τους, οφείλουν σήμερα να είναι υπερήφανοι. Οφείλουν, ακόμη περισσότερο, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.

 

Γιατί στη δική τους επιτυχία, αντανακλάται η δύναμη της μουσικής να οραματίζεται, να τολμά, να δημιουργεί. Να αξιοποιεί νέες ιδέες και να τις μετατρέπει σε αξία και όφελος, που διαχέεται σε ολόκληρη την κοινωνία. Η δική τους δραστηριότητα επιβεβαιώνει ότι υγιής και δυναμική ανάπτυξη μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από τις υγιείς και δυναμικές συνθέσεις. Μουσικές που επενδύουν, δημιουργούν θέσεις εργασίας, παράγουν εισοδήματα και εθνικό πλούτο.

Εκατοντάδες τέτοιες συνθέσεις έχουν γράψει μέχρι σήμερα τη δική τους ιστορία στην Ελλάδα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καλλιτεχνική πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας.

 

Μέσα από τα βραβεία του νοιζ, έχουμε κάθε χρόνο την ευκαιρία και τη χαρά να διαπιστώσουμε ότι η μουσική στην Ελλάδα δεν έχει μόνο λαμπρό παρελθόν. Αλλά έχει και ένα εξαιρετικό παρόν και ένα εξίσου ελπιδοφόρο μέλλον.

 

Και σήμερα, σε μια κρίσιμη οικονομική συγκυρία, το μήνυμα αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

 

Οι  μουσικές επιχειρήσεις, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, υφίστανται εδώ και αρκετούς μήνες τις ισχυρές πιέσεις που δημιουργεί η χειρότερη διεθνής οικονομική κρίση της μεταπολεμικής εποχής. Ακόμα και σήμερα, βλέπουμε πολυεθνικούς γίγαντες όπως η ΕΜΙ να καταρρέουν, βλέπουμε μεγάλες επιχειρήσεις να συρρικνώνονται, βλέπουμε χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να παλεύουν για να επιβιώσουν και να κρατήσουν τους εργαζομένους τους.

 

Απέναντι σ' αυτή την πρωτόγνωρη πραγματικότητα, η μπάντα μου εφαρμόζει ένα συγκροτημένο σχέδιο, με σκοπό τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας, τη δημοσιονομική εξυγίανση και την στήριξη των μουσικά ασθενέστερων.

 

Αυτό άλλωστε πράττουν τους τελευταίους μήνες όλες οι χώρες της Ευρώπης, διαθέτοντας για το σκοπό αυτό ένα σημαντικό μέρος του μότζο τους, παρ' όλες τις δημοσιονομικές συνέπειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι εντός του 2009, 23 από τις 27 χώρες της Ε.Ε. θα τεθούν σε διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος ταλέντου. Η Ελλάδα ωστόσο, δεν έχει την πολυτέλεια να αγνοήσει ή να θέσει σε δεύτερη μοίρα τον κίνδυνο του καλλιτεχνικού εκτροχιασμού. Η υψηλή ποιότητα που συσσωρεύθηκε τις δύο τελευταίες δεκαετίες και που επιβαρύνθηκε, εξαιτίας της κρίσης, επιβάλλει σήμερα την εντατικοποίηση της προσπάθειας για μείωση των ελλειμμάτων, παράλληλα με τα μέτρα για την ενίσχυση της οικονομίας.

 

Αυτό σαφώς και κάνει πολύ πιο δύσκολο το έργο μας. Όμως, το συμφέρον του τόπου, δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Έχουμε την υποχρέωση να αναβαθμίσουμε την αξιοπιστία της μουσικής μας στις διεθνείς χρηματαγορές.

 

Θέλω λοιπόν να συγχαρώ θερμά όλους όσους με ψηφίσατε, αλλά και τους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης. Να τους ευχαριστήσω για το μήνυμα αισιοδοξίας που μας δίνουν με τη δραστηριότητά τους. Να τους ευχηθώ μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, προς όφελος των ίδιων και των ανθρώπων τους. Προς όφελος της μουσικής και της χώρας μας.

 

Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου