Προς το περιεχόμενο

Χειροποίητο Booth


miltiadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετω την παρεα του νοιζ και ευχομαι τα καλυτερα.χρειαζομαι τα ΄΄φωτα΄΄ σας παιδια!!

εχω μια ηλεκτρονικη ντραμς και προκειται να φτιαξω ενα bootη-μην βιαστειτε να κρινετε χα χα-.ο λογος ειναι οτι γυρναω αργα το βραδυ μετα τις 10¨00 και ειναι οι μονες ωρες που μπορω να παιξω και να μελετησω.ενω τα mesh δεν ενοχλουν τοσο ακουστικα, το vh-12 και τα πιατα ειναι ικανα να μου στελνουν την αστυνομια καθημερινα.εννοω παιξιμο με ακουστικα οχι με ενισχυτες!

σκεφτομαι να φτιαξω ενα ξυλινο σκελετο σαν κυβο να μην παταει στο πατωμα δηλαδη και να βαλω και αντικραδασμικα υλικα ( ΣΟΣ Ο ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙ ΧΑΤ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟς ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5-6 ΟΡΟΦΟΥΣ ΨΗΛΑ.ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ωστε να μην φευγει κραδασμος στο πατωμα  και να το κλεισω ή με ξυλο και ηχομωνοτικο  rikofon ή με διπλο τζαμι πλαστικο και ρικοφον παλι.

αυτο που με προβληματιζει ειναι:

 

α) θα κανει την δουλεια που θελω να μπορω να παιζω αργα ωρες αφου ουτως η αλλως δεν εχουμε να κανουμε με δυσκολες συχνοτητες χαμηλες απο μποτα και υψηλες απο κανονικα πιατινια παρα μονο με τον ηχο του καουτσουκ των ηλεκτρονικων πιατων(τα ντραμς ειναι στο parking στο ισογειο και στον 1ο ακριβως απο πανω ειμαι εγω) δεν εννοω να παιζουμε heavy metal σε απιστευτες εντασεις!!! να μπορουμε να μελετησουμε λιγο.... :'(

 

β)η πορτα? τι υλικο?

 

γ)εξαερισμος? πως δεν θα περναει εξω ο ηχος και θα περνουμε κι αερα? μην μας βρουν σκασμενους σαν ποντικια!!! ;D

 

καθε γνωμη, αποψη  και συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη!  Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ευχομαι υγεια καλα παιξιματα!!

..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εννοω να παιζουμε heavy metal σε απιστευτες εντασεις!!! να μπορουμε να μελετησουμε λιγο...

ποσοι ειστε?

 

κατι σαν αυτο εννοεις?

 

http://www.proaudio.com/catalog/clearsonic-isopac-c-drum-isolation-booth-6-w-x-7-d-x-5-5-h.asp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι μονο για ντραμς! οχι για προβες κτλ κατι τετοιο αν και δεν με ενδιαφερει να ειναι και ολο απο ξυλο και πιο σκοτεινο.να παιξω χωρις να ενοχλω θελω και τιποτα αλλο. ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον αδερφε!

περιμενω.... αγωνιωδως!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωριζει κανεις ποσα ντεσιμπελ μπορει να βγαζει ο ηχος απο τα rubber ηλεκτρονικα πιατινια?(π.χ. vh-11 ή vh-12. αν καποιος εχει ντεσιμπελομετρο και κανει τον κοπο για καμμια μετρηση θα του ειμαι υποχρεος! ο λογος ειναι για να δω τι ηχομονωτικο υλικο θα βαλω στο booth. τα μετρια ηχομωνοτικα  τυπου rikofoon κοβουν απο 10-20 desibel! τα πιο καλα κοβουν μεχρι και 30 -40 db αλλα εχουν υπερδιπλασια τιμη.

ο σκοπος μου  ειναι να μην βγαινει τιποτα εξω απο το booth μιας και εχω σκοπο να παιζω αργα το βραδυ. αν κανει την δουλεια    το απλο υλικο να το βαλουμε.αλλιως να βαλουμε το πιο ακριβο(που θα βρουμε τα λεφτα ειναι μια αλλη ιστορια...). καθε βοηθεια και συμβουλη ειναι πολυτιμη παιδια. θα ανεβασω φωτογραφιες βημα-βημα και πληρες review μολις φτιαχτει γιατι εχω βρει μερικες καλες ιδεες που αν βγουν θα βοηθησουν πολυ  κοσμο πιστευω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μανωλη γεια χαρα και απο το φορουμ. ειχες δικιο. το μεγαλυτερο θεμα υπηρχε απο τους κραδασμους. για αυτο και στο booth εχω δωσει ιδιαιτερη βαρυτητα στα αντικραδασμικα υλικα που θα μπουν στο πατωμα.

οι ωρες ομως που θα παιξω τυμπανα ακομα και να μηδενισεις το θεμα κραδασμων τα τυμπανα θα ακουγονται. τo hi hat και τα αλλα πιατα ακουγονται δυνατα και σε συνδιασμο με το προχωρημενο της ωρας (μετα τις 23:00) που δεν υπαρχει φασαρια να καλυψει λιγο τον θορυβο δημιουργουν θεματα.

βρηκα και λυση στον εξαερισμο.λιγο αλμυρη αλλα κανει δουλεια.

πουλανε ετοιμο ηχομονωμενο σωληνα εξαερισμου που δινει 40db απορροφηση. κοντα στα 70 ευρω αλλα ειναι εγγυημενο το αποτελεσμα.

υπερ-αρκετο για τα ηλεκτρονικα τυμπανα. θα σε ενοχλησω παλι καποια στιγμη για τις πολυτιμες συμβουλες σου οσον αφορα στο floating floor. ενω το booth θα εχει πατωμα δικο του θα του βαλω απο μεσα αντικραδασμικα λαστιχα και υλικα που εχω βρει. αναμεσα στο πατωμα του booth και στο εδαφος παλι θα παρεμβαλω κατι να σιγουρεψουμε οτι δεν θα περασει ο παραμικρος κραδασμος. εκει θα σε χρειαστω παλι φιλε...!!! σε ευχαριστω για ολα μεχρι τωρα μανωλη!!! επιφυλλασομαι για κερασμα οταν τελειωσει με το καλο!! δεν το λεω για να το πω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου