Προς το περιεχόμενο

Caline Pedals - Τα γνωρίζει κανείς; Γνώμες;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωριζει κανεις τα πετάλια του τιτλου? ποιότητα κατασκευής, ποιότητα ήχου κλπ, είναι κάποιος κατοχος. Θεωρώ ότι έιναι σαν τα Joyo κλώνοι κάποιων άλλων πεταλιών αλλά δεν τα έχω ακούσει ζωντανα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις προάλλες μου περίσσευαν 30 δολλάρια στον λογαριασμό μου στο paypal, και (νομίζω δηλαδή...) πάτησα το buy it now στο e-bay, για το πορτοκαλί, το οποίο είναι κλώνος του BB Preamp. Και μιας δεν είχα ποτέ μου το BB Preamp... Και στα demos ακούγεται εξαιρετικά και το Pure Sky. Όταν με το καλό αριβάρει από τας Ανατολάς, θα ενημερώσω το thread που ξεκίνησες.

 

Θα το συγκρίνω δίπλα στο Fulltone OCD, CMATMODS Signa Drive και (αν όλα πάνε καλά) με ένα Zendrive clone.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλη μια joyo?το ψαχνω τους τελευταιους 2 μηνες με το τι παιζει.εχουν αξιοπρεπει reviews.παντος και το blue sky αλλα και το orange burst που εχουν bass treble knobs ειναι σιγουρα ευελικτα πολυ και true by pass

ανευ εξοδων αποστολης

http://www.ebay.com/itm/CP-12-Pure-Sky-OD-Effect-Guitar-Effects-Pedal-FREE-SHIPPING-TO-US-BY-CALINE-/171164776071?pt=Guitar_Accessories&hash=item27da373687

ενα μικρο review απο τον catthan εδω

http://www.mylespaul.com/forums/pedals/263967-opinions-caline-cp-18-a.html

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το "κακό" με την προσέγγισή μου ("ας πάρω τον κλώνο να δω αν θα μου άρεσε το αυθεντικό") είναι ότι είναι... έτσι και έτσι. Γιατί αν με τρώει ο... ποπός μου, και μου περισσέψουν φράγκα αργότερα, θα πάρω το αυθεντικό έτσι κι αλλιώς. Και θα έχω στηρίξει και μια βιομηχανία που δεν πολυ-συμπαθώ (αυτό είναι προσωπική προσέγγιση). Τέλος πάντων. Για τα λεφτά τους, δεν το σκέφτεσαι και 2η φορά αν το θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηγα το άκουσα και το αγόρασα, μιλαω για το caline orange burst cp18, παρα πολύ καλό για τα λεφτά του. Μπορεί να το βρει όποιος θελει και στην Αθηνα, στην ιστοσελιδα της Caline τον έχει ως επίσημο dealer για την Ελλάδα   (www.musicoffice.gr), πολύ ωραιος και ευγενικός τύπος ο Αλεξ, είχε τρια πετάλια Caline τα οποια δοκίμασα. Ενθουσιασμένος απο το orange burst cp18 (δεν ξέρω αν είναι ακριβής κλώνος του ΒΒ Preamp) αλλά είναι υπεροχο και πολύ ευέλικτο, το delay παρα πολύ καλό, αλλά εχω πολύ καλό delay αλλιως θα το έπερνα, το Mr Mark δεν ήταν του γούστου μου καθότι πολύ distortion αλλά για κάποιον που παίζει μεταλ θα του κάνει σίγουρα.

Απο κατασκευή σαν τα Joyo και μέσα και έξω αλλά φθηνότερα στα 30 ευρώ καινουργιο στο κουτί του. Αν θα αντέξει στο χρόνο δεν το ξέρω, πάντως του παρήγγειλα και το Pure Sky, καθώς απ ότι μου είπε θα είναι στη Φρανκφούρτη τις επόμενες μερες και θα βρεθεί με ανθρώπους της Caline.

 

Σημ: Ο ήχος του είναι όπως στο παραπάνω video

 

caline_cp18.jpg.3ebcf04483b951ea76ac2c36f4fd3ccb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να το βρει όποιος θελει και στην Αθηνα, στην ιστοσελιδα της Caline τον έχει ως επίσημο dealer για την Ελλάδα   (www.musicoffice.gr)

 

Ασχετο ως προς το θεμα, αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση το site που ανεφερες.

Πολυ φιλικο προς το χρηστη και γρηγορο  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασχετο ως προς το θεμα, αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση το site που ανεφερες.

Πολυ φιλικο προς το χρηστη και γρηγορο  :P

 

Και γω την ίδια παρατήρηση έκανα και μου ανεφερε ότι αντιμετωπίζει καποιο  πρόβλημα που προσπαθεί να λύσει, εμένα με βόλεψε πάντως και μόνο που δείχνει τη διευθυνση και το τηλ για να πάω απο κει και να το ακούσω, αλλά έχεις δικιο. Φαντάζομαι θα το λυσει γρήγορα καθότι είναι ο αντιπροσωπος των Lace Sensor Pickups και τροφοδοτεί και την Ευρώπη απ' ότι κατάλαβα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά το site του Αλέξη, του το έχουν χακέψει.

 

Επίσης: έχω το "πορτοκαλί Caline" και είναι μια χαρά boosty drive, στη λογική του BB Preamp. Όποιος δεν θέλει να περιμένει ένα μήνα για να του το έρθει από Κίνα (25-26 ευρώ), μπορεί να πεταχτεί στα Γλυκά Νερά και να το πάρει επιτόπου από τον έλληνα εισαγωγέα στα 30.

 

Και κάτι που βρήκα στο φόρουμ των LEsPaulάδων... Κάποιος έγραψε:

 

Caline pedals are also known as Joyo, Biyang, Artec and Rocktronic to name a few. Most are the delay and O/D type pedals. All made in the same factory.

The factory feels like a lab when you walk in. Everyone wears white coats, hair nets and shoe covers. The place is spotless. Most of the innards are sourced direct from the Behringer factory.

 

Και όταν τον ρωτήσανε ποια είναι η πηγή αυτών των πληροφοριών, απάντησε:

 

I work for the European importers/distributors. Can't say which company because i like my job. My job involves travelling to the East and USA to gain new products that we can distribute across the European Union.

Also Chord pedals are also re-branded under the Gibson name and others. Their all the same just with a brand name change on the rubber pad.

 

Ενδιαφέρον...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου