Προς το περιεχόμενο

Επισκευή Eventide Timefactor


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

Έχω το delay του τίτλου που δυστυχώς μου κάνει νερά. Το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο χωρίς το δικό του τροφοδοτικό αλλά με ένα παραπλήσιων χαρακτηριστικών, μάλλον αγορασμένο από τον Φανό. Μια μικρή εποχή το τροφοδοτούσα κ με ένα Voodoolab pedal power plus.

 

Το πρόβλημα είναι ότι σε άσχετες στιγμές κ αρκετά συχνά, το delay τρελαίνεται κ αρχίζει κ αλλάζει γρήγορα τις ρυθμίσεις μόνο του κ όλες αυτές οι αλλαγές αποτυπώνονται γρήγορα κ στην οθόνη...!!

 

Του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Λέτε να φταίει το ρεύμα?

 

Ποιος το κοιτάει αυτό αν χρειαστεί? Υπάρχει αντιπρόσωπος για service στην Ελλάδα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρά mind_victim,

 

ρίξε μια ματιά εδώ

 

http://www.thegearpage.net/board/archive/index.php/t-1022424.html

 

http://www.thegearpage.net/board/archive/index.php/t-754770.html

 

Με μια γρήγορη ματιά, το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο καλώδιο μέσα το οποίο να μην έχει κουμπώσει καλά (μπορεις να δοκιμάσεις να το ταρακουνήσεις λίγο ενώ λειτουργεί κανονικά για να δεις αν παρουσιάζει το πρόβλημα) ή η τροφοδοσία. Στείλε και ενα mail στην εταιρία στην αμερική και γράψε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες, τα συμπτώματα και την τροφοδοσία που χρησιμοποιείς - λογικά θα έχουν πολύ καλό service και θα σε κατατοπίσουν από τα e-mail. Προφανώς το να το ανοίξεις σημαίνει πιθανότατα ότι χάνεις την εγγύηση, ας το για last resort και αν δεν έχεις εμπειρία βρες κάποιον που να το έχει λίγο. Αν φταίει το εσωτερικό καλώδιο δεν ειναι τίποτα ιδιαίτερο να το ανοίξεις και να το κουμπώσεις, αλλά με προσοχή γιατί θα είναι όλα το ενα πάνω στο άλλο στο εσωτερικό του!

 

Καλή τύχη  ;D

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου