Προς το περιεχόμενο

Marshall valvestate vs 232


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και ο λογος που γραφτηκα ειναι για να κανω την παρακατω ερωτηση.Πριν απο μερικους μηνες αγορασα εναν marshall valvestate vs 232 απο μια αγγελια.Λογω οτι δεν υπαρχουν πολλες πληροφοριες πανω σε συτο το μοντελο θα ηθελα να μου πειτε τι γνωριζετε και καποια γενικη γνωμη.

Ευχαριστω

1485823002.jpg.f4bc4e65be24c0264b3d01c9f219f761.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον έπαιξες? Σου αρέσει? Σε κάλυψε? Σε φτιάχνει?

Ότι και να σου πούμε αφενός τον αγόρασες ήδη και Από την άλλη  Δεν έχει νόημα μη γνωρίζοντας τι και πως παίζεις  ;)

 

Εγώ πχ πιστεύω ότι σωστό ήχο μπορείς να βγάλεις Και από mg. Το θέμα είναι τι έχεις στο μυαλό σου και αν μπορει να στο δώσει.

 

Πες πρώτα την εμπειρία σου και καλοπαιχτος!

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως ειναι δυσκολο να βρεις πληροφοριες γι'αυτο το μοντελο στο ιντερνετ. Βρηκα ομως το manual http://www.4tubes.com/SCHEMATICS/Music-amps/Marshall/vs230.pdf

Εγω τους συμπαθω τους valvestate, εχω εναν μικρο (χωρις λαμπα) στο σπιτι κ εχω προβαρει επανειλημμενα με τον vs65 ο οποιος εχει λαμπιτσα στην προενισχυση κ ειναι μια χαρα για προβα. Επισης εχω δει να παιζουν live με τον vs100 (επισης λαμπιτσα στην προενισχυση) κ ειχε μια χαρα ηχο.

 

Τωρα ο δικος σου δεν ξερω αν εχει λαμπα στην προενισχυση ή οχι (στην περιπτωση που αυτο θες να μαθεις). Οπως ειπε κ ο kkmspm το σημαντικο ειναι αν σε καλυπτει. Αν δεν ξερεις καθολου απο λαμπατους καλο θα ηταν να παιξεις με καποιον για να δεις τη διαφορα αν νομιζεις οτι κατι σου λειπει απο τον vs232 σου. Δεν μας ειπες ομως ποια ειναι η ανησυχια σου για τον ενισχυτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Αυτο το ποστ το ανοιξα γιατι ειχα διαβασει καπου πως μερικα μοντελα valvestate(οπως προαναφερθηκαν) ειχαν λαμπα στην προενισχυση και θα ηθελνα να ξερω πως θα μαθω αν και ο δικος μου εχει.Τωρα ο ενισχυτης ηχιτηκα με καλυψε παρα πολυ!!Εχω μια Epiphone sg g-400 και ακουγεται πολυ ζεστα και καθαρα μπορω να πω.Αν και το  clean δεν εχει middle ακουγεται αψογα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου