Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενα Wall Mounts


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την πληθώρα στηριγμάτων τοίχου που εμφανίζονται στις σελίδες του Τόμαν ( http://www.thomann.de/gr/guitar_and_bass_stands.html ) ποιο/α θα προτείνατε για κιθάρες ή μπάσα τύπου Fender; Εμένα όλα καλά μου φαίνονται, αλλά σίγουρα κάποιος με εμπειρία θα έχει καλύτερα κριτήρια.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για στηρίγματα τοίχου μίλησες? ή κάνω λάθος, γιατί στο λινκ που έβαλες έχει απ όλα .......

Αν λοιπόν μιλάς για στηρίγματα τοίχου, δλδ ένα απλό δίχαλο που βιδώνεις με στριφώνια στο τοίχο, όλα τα ίδια ''χάλια'' έχουν ;D Τραβάς 3 βίδες με ούπα στον ωραίο σου τοίχο και απλά φροντίζεις από καιρό σε καιρό να περιστρέφεις 180 μοίρες το δίχαλο για να ανασαίνει το αφρώδες υλικό απ τη μεριά που κάθεται το βάρος του headstock  και ζουπιέται.

Όλο το κόλπο είναι στις βίδες, νάναι της προκοπής, αλλά και το ντουβάρι να μην είναι σαθρό και το αφρώδες υλικό, να είναι της επίσης προκοπής και να αντέχει. Έχω 3 σπίτι, αυτό που παίρνει το μεγαλύτερο ζόρι, είναι του μπάσου, λόγω βάρους, αλλά καθότι έχω καλή αγκίρωση στο τοίχο, δεν τρέχει μούρο ;D

Μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου, νομίζω υπάρχει θέμα στο φόρουμ.

Δεν υπάρχει λόγος να πας Τόμαν, μια βόλτα στα κιθαρομάγαζα της Αθήνας βγες και θα βρεις, τσέκαρε μόνο το αφρώδες υλικό να σου γεμίζει το μάτι και τα στριφώνια νάναι κοντά στους 10 πόντους

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ`του Θωμα το μαγαζι εχω αυτο http://www.thomann.de/gr/hercules_stands_gsp39wb_guitar_wallmount.htm

Εχω κρεμαση πολλων ειδων κιθαρες και Fender ,πολυ στιβαρο και ο μηχανισμος που εχει για να ασφαλιζει μολις βαζεις την κιθαρα ειναι πολυ καλος,επισης τα υλικα κατασκευης και επαφης του με το οργανο ειναι αρκετα καλα,ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ΔΕΝ κανει ομως για nitro βαφες.

Εχω και αυτα τα κινεζικα lrgscaleTSG006.jpg

κατωτερης φυσικα ποιοτητας ,αλλα την δουλεια την κανουν.

+1000 για αυτα που λεει ο samy για τις βιδες,ολη η δουλεια εκει ειναι,στο ποσο καλα θα στερεωθουν στο τοιχο.(και σιγουρα δεν ειναι αναγκη να παρεις απο θωμα..)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω πάρει πέντε βάσεις από τον αρμαό οι οποίες εδώ και μερικά χρόνια φαίνονται μια χαρά. Χρειάζονται μόνο μία βίδα για τη στήριξη. Η τιμή ήταν κάτω από 10 ευρώ το τεμάχιο αλλά δε μπορώ να θυμηθώ πόσο κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πηρα το Rockstand με 44 ευρω και κακως δεν εδωσα τα 69 για το Hercules, διοτι το Rockstand εχει φθηνο αφρωδες υλικο για να ακουμπούνε οι κιθαρες και εχει τριφτει τον πρωτο κιολας χρονο,ενω το άλλο εμαθα από ένα φιλο στη Γερμανια ότι είναι κατά πολύ καλυτερο και δεν τριβεται.Τωρα πρεπει να παω στον συνεταιρισμο θερμουδραυλικων και να αγορασω αφρωδες υλικο(μωνοτικο σωληνων) για να το αντικαταστήσω.Την πατησα.Ποιος καθεται να ασχοληθεί τωρα με αυτά?Ραβε-ξυλωνε,δουλεια να μη μας λειπει! Παρε το ακριβοτερο,το Hercules,αξιζει.

Μην "την φας" και εσυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου