Προς το περιεχόμενο

Technics KN 6000 Emulator Floppy to USB stick


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ισως ξανα εχει γινει παρομοιο θεμα δεν ξερω. εχω το KN 6000 TECHNICS και εγω δει για κατι συσκευες που μπαινουν στην θεση του floppy disk και μπορεις να βαλεις usb, εχει ασχοληθεί κανενας? και ειδικα με το ιδιο οργανο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Υπάρχουν - υπήρχαν τέτοιου είδους συσκευές. Αν θυμάμαι καλά υπήρχε και κάποιος περιορισμός. Δηλαδή, δεν έβλεπε ενιαίο το usb stick σαν αποθηκευτικό χώρο αλλά σε τμήματα, όπου το κάθε τμήμα ήταν ίσο σε χωρητικότητα όσο μία δισκέτα. Ουσιαστικά σε γλίτωνε από το βάλε βγάλε τις δισκέτες κατά την διάρκεια του "live" και φυσικά από την φθορά αυτών.

 

Θα έχεις υπ'όψη σου βέβαια πως τα τελευταία 10+ χρόνια όλα πλέον τα αρμόνια διαθέτουν μη κινητά αποθηκευτικά μέσα τύπου CF/SD/USB ή τουλάχιστον κάποια εσωτερική flash μνήμη και φυσικά ενιαίας χωρητικότητας.

 

Τι είδους αρχεία θέλεις να φορτώσεις;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενα καλο λινκ για παλια μηχανηματα και Emulator Floppy to USB stick και αλλα

 

http://hxc2001.free.fr/floppy_drive_emulator/

 

το Technics KN 6000 δεν ειναι στην λιστα... αλλα.... μπορεις να στειλεις εμαιλ να ρωτησεις μιας και ενα Floppy αν εχει το ιδιο interface (τα καλωδιακια που συνδεουν το Floppy με το controller & CPU ενος οργανου συνηθως κανει. Μπορει να μην το εχουν γιατι δεν ειναι και το πιο γνωστο μηχανημα)

"Don't panic!" - Douglas Adams

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου