Προς το περιεχόμενο

Ξεραμένο neck σε Strat?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

      Καλημερα

  Εχω αυτο το θεμα τελευταια με την κιθαρα μου.Αισθανομαι το δαχτυλο να κολαει ,ειδικα οταν παιζω προβες ορθιος.Νταξει δεν ειμαι και στα πιο τεχνικα μου σε εισαγωγικα αυτην την περιοδο αλλα εχω καλους και ψιλοπαιζω.Ε λοιπον αισθανομαι οτι ο λαιμος εχει χασει την γλιστεραδα του να το πω καπως ετσι.

  Υπαρχει καμια γιατρεια ,καποιο υλικο να περασω το λαιμο να γυαλισει ,ειναι μονιμο ή πρεπει να περναω τον λαιμο καθε φορα που παιζω.

Μηπως μονο μαστορας μπορει να το φερει εκει που ηταν.

  Σημειωνω οτι στο λαιμο εχει πεσει και γαυλοχαρτο ψιλο αρκετες φορες παλιοτερα ,αλλα εβαζα και ενα σπρει που ειναι για τα ξυλινα επιπλα.Πιθανον να ηταν μ.....ες αυτα που εκανα.

  Γενικα τι κανω στην περιπτωση μου?

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λεω στον τιτλο Νικο.Στρατοκαστερ μεξικανα αλλα παλια του 95 παραγωγη.Την εχω γυρω στα 18 χρονια.Maple μανικι.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν το λες... ;D

 

Οι strat βγαινουν ΟΛΕΣ με maple μανικι αλλα με maple & rosewood ταστιερες αν και ΠΑΛΙ δεν μας ειπες ...ΤΙ ταστιερα εχεις  ;D ΥΠΟΘΕΤΩ οτι ειναι maple. ;D

 

απο τη στιγμη που ειναι mexican std (ΚΑΙ αυτο το ΥΠΟΘΕΤΩ μια και ΔΕΝ ΜΑΣ το ειπες  ;D) το μπρατσο σου εχει απο το εργοστασιο ενα λεπτο πολυεστερικο φινιρισμα που δεν χρειαζεται ΤΙΠΟΤΑ αλλο εκτος απο καθαρισμα με ΝΑΦΘΑ καθε φορα που βρωμιζει...λαδια-ξυδια και-κερια ειναι περιττα.

 

ξεκινα καθαριζοντας τον καλα με ναφθα,ζιπελαιο.

 

τωρα το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ περασμα με γυαλοχαρτο μπορει να εχει αφαιρεσει το φινιρισμα και η κιθαρα να εχει το bare wood feel για το οποιο πολλοι κιθαριστες....σκοτωνουν,οχι ομως και εσυ.....εκει δε μπορεις να κανεις κατι εκτος απο το να την ξαναπερασει καποιος μαστορας με βερνικι,κανα 70αρι θα σου παρει.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Μαλιστα ,ευχαριστω Νικολα.Να δωσω 70 δυσκολα.Το καθαριζω με ζιπελεο κανονικα και την συντηρω οσο καλυτερα μπορω.και μαλιστα τελευταια της εκανα και ταστοδουλεια αλλα καποιες φορες το χερι σκαλωνει σε καποια σλαιντ στα ταστα.Μπορει και γω να μην ειμαι στα πιο χαι μου παιχτικα τελευταια .Αλλα δεν ξερω γιατι το χερι λασπωνει ,δεν εχω αυτη την ρεντα που ειχα παλιοτερα.Τελοςπαντων .θα το καθαρισω οσο καλυτερα μπορω και να γυαλισω και λιγο τα ταστα με πολυ ψιλο γυαλοχαρτο και λιγο ατσαλομαλο και βλεπω πως θα παει.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου