Προς το περιεχόμενο

Τι μπακέτες χρησιμοποιείτε;


paraddidle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 125
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

απορώ τί βρίσκετε σε αυτές τις μπακέτες...ουτε καν μπακετες δε τις θεωρώ...απαράδεκτες

 

Είναι μια φάση απο την οποία περνάει ο κόσμος [συνήθως στα αρχικά στάδια ενασχόλησης με το όργανο] λόγω του οτι τις διαφημίζουν διάφοροι διάσημοι και οτι αντέχουν πολύ παραπάνω. Βεβαια οτι είναι σχεδόν αδύνατο να παίζεις μ αυτές για πολλή ώρα το καταλαβαίνεις αφόυ τις έχεις ήδη αποκτήσει! Και ναι έχω αγοράσει και εγώ και ναι το έχω μετανιώσει.... :P

 

Τέσπα τα τελευταία 2 χρόνα χρησιμοποιώ Vic Firth Extreme 5A και Promark Ringo Starr (περίπου το ίδιο πράμα) και πρόσφατα πήρα και τις Steve Gadd για λίγο πιο χαλαρό παίξιμο (jazz funk κλπ) .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ χρησιμοποιώ vic firth , tama 5Α και pro mark 7Α,  τώρα εχω πέξει και με πολλές μπαγκέτες αλλα επειδή παίζω συνήθως γρήγορους ρυθμούς προτίμησα για ένα χρονικό διαστημα κατί academic 7Α, πολύ ελαφριές και με βόλεψαν αλλα ηθελές για 1 live 5 ζευγάρια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

ας μην ανοίξω νέο θέμα...

 

 

το τελευταίο καιρό μετά από χρόνια χρήση 5a , παίζω με 5b xl wincent,έχω πολύ καλό rebound και ατάκα με τις συγκεκριμένες.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι σπάει εύκολα το tip της μπακέτας.

 

για πιο ξεκούραστο παίξιμο μιας και απαιτείται ταχύτητα λόγω μπάντας σκέφτομαι να πάρω τις wincent 55a,που είναι ανάμεσα σε 5a και 5b όσον αφορά βάρος-διάμετρο-πάχος.

αν και η άποψη του καθηγητή μου για το θέμα ταχύτητας έχει περισσότερο να κάνει με τη τεχνική παρά με το βάρος της μπακέτας. ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ρε φίλε ! Wincent 5B! Έχω δοκιμάσει pro mark 5A , Zildjan 5A , Vic Firth 5B αλλά οι Wincent είναι οι καλύτερες τόσο σε θέμα feel (ίσως μαζί με vic firth) αλλά και σε θέμα αντοχής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες αργότερα...

Αν και δεν έχω δοκιμάσει πολλές μπακέτες μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές του Jojo Mayer. Της πήρα, γιατί με βολεύανε στο traditional πιάσιμο και πλέον τις χρησιμοποιώ παντού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου