Dinosp Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Άνδρες, For the grand old painter, who left last night... (my father, three years ago) http://youtu.be/0w3SMBWZ26M Υγιαίνετε, Κορίτσια... Drink to me, drink to my health (U know I can't drink any more) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Kαλημερες. Για 'κεινους που εφυγαν,για 'κεινους που 'ναι εδω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Γελοίοι πουρέιντζερ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Και μια που είμαστε σε εξομολογητική διάθεση, να και ο φίλος μου, ο λουπερ (super dooper cooper), ο μόνος που δέχεται να τζαμαρει με την πάρτυ μου... Το μονο ελάττωμα του ειναι οτι δεν πίνει Καλησπέρα Γιώργη, άρχοντα... Btw... Κούκλος ο μικρος σου... Να τον χαίρεστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 @Dinos Να 'σαι καλα Ντινε,ευτυχως και τα δυο παιδια εμοιασαν της γυναικας μου. Αποδειξη οτι υπαρχει κατι ανωτερο που τα φροντιζει αυτα. Η μηπως...?? ??? ??? ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 @Dinos Να 'σαι καλα Ντινε,ευτυχως και τα δυο παιδια εμοιασαν της γυναικας μου. Αποδειξη οτι υπαρχει κατι ανωτερο που τα φροντιζει αυτα. Η μηπως...?? ??? ??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Ωρα για νανι. Γερασαμε,την ωρα που ο WFK παει για πιοτα-και καλα κανει ο ανθρωπος-παμε για υπνο. Καλο βραδυ(πρωι) σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Ωρα για νανι. Γερασαμε,την ωρα που ο WFK παει για πιοτα-και καλα κανει ο ανθρωπος-παμε για υπνο. Καλο βραδυ(πρωι) σε ολους. Ωραίος george Καλυνυχτα και καλοξημερωμα σε όλους, παράκτιους, παραποταμιους και ενδοχωριους Τα λέμε, λαιμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Καλημερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Καλημερα.... No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις