Προς το περιεχόμενο

FENDER STRATOCASTER NECK PROFILE-THICKNESS


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ όλους τους φίλους.Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να ζητήζω τη βοήθεια των φεντερολόγων του forum και επειδή πιστεύω οτι θα βοηθήσει και άλλους με την ίδια απορία.είχα στην κατοχή μου 2 FENDER AMERICAN DELUXE STRATOCASTER τις οποίες και πούλησα για οικονομικούς λόγους.η μια ήταν αυτή εδώ:

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/fender/50th_anniversary_american_deluxe_strat/

η άλλη επίσης deluxe του 2005(maple ταστιέρα).κι έτσι είπα να πάρω μια american standard strat 2002 με rosewood neck μεχρι να ξαναμπορέσω να πάρω στο μέλλον κάτι καλύτερο ξανά.το πρόβλημα είναι πως το μανίκι ΔΕΝ είναι το ίδιο σε πάχος.παντού αναφέρεται ως modern c-shape αλλά το πάχος είναι μικρότερο απο αυτο των deluxe που είχα.οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:1)υπήρξε κάποιο κομβικό σημείο στο οποίο οι φέντερ άλλαξε το πάχος του μανικιού στις american standard ή ακόμη και σήμερα είναι ίδιο με εκείνο του 2002;

2)όσον αφορά τo πάχος των μανικιών των deluxe αυτά παραμένουν ίδια σήμερα με τις deluxe του 2004 όπως αυτή που είχα στην κατοχή μου.

3)μια american standard τελευταίων ετών πχ 2012 και μετά με μια deluxe 2012 και μετά απο όσα ξέρω έχω το ίδιο πάχος στο μανίκι(όσον αφορά τα c-shape) έτσι δεν είναι?Παρακαλώ αν και όπου κάνω λάθος διορθώστε με καθώς μου είναι πολύτιμη αυτή η γνώση.είχα συνηθίσει απίστευτα τα μανίκια των DELUXE καθώς ήταν χοντρά ακριβώς όσο τα ήθελα και τώρα αυτή η έστω και μικρή διαφορά με ξενίζει και με βγάζει κάπως έξω απ'τα νερά μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου