Προς το περιεχόμενο

Λαικοι ηχη, απο Korg-Yamaha synths, σε μορφη wav ή sf2 κλπ;;;


theoMusictech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην υπεροχη μουσικη παρεα!!

Ενδιαφερομαι για ηχους λαικους, απο korg ή Yamaha synths ή λαικους ηχους, μπουζουκια, μπαγλαμαδες, λαικα συνθς,,, που να μπορουν να εισαχθουν σε υπολογιστη, σε διαφορα προγραμματα! ηχη που να ειναι σε μορφη av, sf2 klp, διασημες ας τις πουμε μορφες αρχειων! ψαχνω και δεν μπορω να βρω πουθενα! εχει κανεις καποιον γνωστο του με ηχους τετοιου ιδου, που να μπορει να τους μετατρεψει; (αν ειναι απο συνθς) ή ηχους που να μπορουν να μπουν σε pc? θα μπορουσε να στειλει κανεις; ειμαι διατεθημενος αν δοσω και κατι,,, στα πλαισια της λογικης παντα!!

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γίνεται αυτό που θες φίλε, απλά γιατι οι "ήχοι" από διάφορα synths δεν είναι ήχοι αλλά πληροφορίες για το πως θα χρησημοποιήσει η γεννήτρια του εκάστοτε synth (ανεξαρτήτως μοντέλου) τα waveforms της ROM.

 

Ο blue monk απλώς τρολάρει παραπάνω οπότε μη δίνεις σημασία...

 

Στη μόνη περίπτωση που μπορείς να πάρεις αυτούσιους ήχους και να τους χρησιμοποιήσεις σε pc και να τους αναπαράγεις πιστά είναι στην έκδοση M1 Le (M1 VST της Korg για pc) όπου η ίδια η Korg έχει φτιάξει πλατφόρμα vst για το M1 και το διαθέτει επίσημα με όλες τις κάρτες μαζί.

 

Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψεις με vst & samples και επίσημες βιβλιοθήκες όπως πχ τα instabul voices, βιβλιοθήκες ΑΚΑΙ κτλ και επαγγελματικά προγράματα όπως είναι τα pro tools, qubase κ.α. εάν θες να κάνεις επαγγελματική δουλειά σε pc και ολοκληρωμένη παραγωγή, με λίγα λόγια πρέπει να τα σκάσεις χοντρά-αλλά βέβαια θα έχεις και το ανάλογο αποτέλεσμα.

 

το .wav δεν είναι τύπος αρχείου synth είναι αρχείο αναπαραγωγής ήχου, τα μεν ksf, kmp & ksc τα οποία αναφέρεσαι είναι μεν τύποι που χρησιμοποιούνται στα korg synths αλλά για samples όχι για τα καθιερωμένα waveforms με τη μορφή .pcg

 

αυτά τα ολίγα....

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, για σαμπλς μιλουσα! για ηχογραφιμενους ηχους, "παρμενους" απο συνθς!! οκ θα το ψαξω με το Ινσταμπουλ!!

πολλα ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου