Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτροακουστική Walden!!!


sonap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίζω κιθάρα 10 χρόνια (όχι ΒΕΒΑΙΑ ωδεία και τέτοια) και πέρσι πήρα μια ηλεκτροακουστική Walden 630 CE. Ήταν ότι καλύτερο ένιωσα στα χέρια μου.

 

Φυσικά και δοκίμασα πάρα πολλές (στα λεφτά που ήμουν διατεθημένος να δώσω, γύρω στα 500Euros). Καλά, να μην μιλήσω για YAHMAHA και τέτοια, ούτε καν δοκίμασα. Αλλά ήταν καλύτερη από πολλές πιο γνωστές. Φοβερή αίσθηση στα χέρια, πολύ καλά ξύλα, ηλεκτρικά FISHMAN CLASSIC 4, σχήμα Grand Auditorium, ότι ακριβώς ζητούσα εμφανισιακά. Στοιβαρός ήχος χωρίς τζόγους, χωρίς να χάνει, σε καλό ενισχυτή πολύ φυσικός και κρυστάλινος ήχος. Στα λεφτά αυτά δύσκολα βρίσκεται κάτι καλύτερο πιστεύω.

 

Εδώ και ένα χρόνο που την έχω είναι άψογη και ηχογραφείται και πολύ καλά απ' ευθείας από το σύστημά της (όχι εξωτερικά με μικρόφωνο).

 

Έχω παίξει σε άπειρες κιθάρες οπότε κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερος "οδηγός" από τα χέρια και το αυτί ενός που είναι σε ένα στοιχειώδες επίπεδο. Φυσικά και δεν απάξιώνω Takamine, Guild, Taylor, Martin, απλά είναι απλισίαστες στην τιμή,και να πάρεις φθηνή Takamine ας πούμε δεν είναι και ότι καλύτερο. Και σχετικά με Ovation, εκτός ρεύματος ο ήχος είναι σαν μπρίκι, σαν τα παιχνιδάκια που παίρνουμε στα ανιψάκια μας. Στο ρεύμα βέβαια πολύ καλές.

 

Παρόμοιες κριτικές διάβασα και στο Harmony-Central. Αν κάποιος την ξέρει,έχει παίξει κλπ ας γράψει κάτι.

 

Για τους ενδιαφερόμενους: www.waldenguitars.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου