Προς το περιεχόμενο

chic live at Monteaux 2004!Everybody Dance !!Omar Hakim


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.youtube.com/watch?v=nEvCPvLh_60

 

To κομματι το ανεβασα εδω γιατι θελω να προσεξετε (οι ντραμερ κυριως ) πως ενας μεγαλος και εμπειρος ντραμερ (OMAR HAKIM ) ΚΡΑΤΑΕΙ την μπαντα (για την ακριβεια την τραβαει λιγο' πισω" οταν με τα απο μια δυσκολη εισαγωγη αρχιζουν η και ηδη τρεχουν !!Προσεξτε τον στο 00:50 -01:10!!

Αυτα ειναι φαινομενα που τα αντιλαμβανεσαι μονο μετα απο πολλα χρονια εμπειριας και μαλιστα  στο live ειναι αξαιρετικα δυσκολο να το πετυχεις!!Οσοι εχουν δουλεψει επαγγελματικα  το εχουν αντιμετωπισει σιγουρα !!Ειδικα οταν παιζεις χορευτικη μουσικη το αντιμετωπιζεις συχνα!!Πολλοι νεοι ντραμμερ που εχουν μαθει να μελετανε με μετρονομο εχουν αποκτησει σταθεροτητα μεν αλλα εχω δει και -groove (αρνητικο -)και επισης οταν τους ζητας να σπρωξουν το κομματι απλα δεν το σπρωχνουν γιατι δεν μπορουν !!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  λοιπον ειναι : καντε χιλιομετρα σε live (πολλα live ομως )!!!Μονο ετσι θα στρωσετε σε θεμα σταθεροτητας και groove !!!Δεν ειναι αναγκη να παιζετε παπαδες αλλα ειναι αναγκη να ''κρατατε'' την μπαντα !!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου