Προς το περιεχόμενο

Τι νεο θα φερει ο Νακας;


trlschrns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

 

:)

 

Φυσικά δεν περίμενες να κάνει τέτοιο μπαμ και να σκασει με τιμή +200Ε πχ από το thomann- αυτό θα ηταν αυτοκαταστροφή, οπότε καμία έκπληξη εδω, Ray :)

 

 

[offtopic]

μιλουσα κυριως για το τι γίνεται με τις τιμές στα φτηνά πράγματα που κινούνται πιο πολύ (δεν μιλαω για κιθάρες, αλλά για πετάλια πχ που κοιτάω) οπου καμιά φορά δικαιολογεί και τα μεταφορικά από Γερμανία.

 

Μην παρεξηγηθώ, πελάτης είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος μαλιστα γενικότερα, απλώς πιστευω οτι καποιες τιμες ειναι λιγο τσιμπημένες, τώρα δεν έχω κάτσει να συγκινει όλον τον κατάλογο, αλλά μου φαίνεται λογική η πολιτική τους να εχουν καποια προϊόντα σαν κράχτες σε ίσες ή καλύτερες τιμές απο μεγαλα καταστήματα και να τσιμπάνε σε ποιο φτηνα με το σκεπτικο πως τα μεταφορικά από εξωτερικό ειναι 20e περίπου

[/offtopic]

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τεσπα το κλείνω εδω το θεμα απο μερους μου γιατί η κουβέντα θα παει σε οικονομικα κτλ και ίσως να γίνομαι άδικος και να μην εχει αλλα περιθωρια προς τα κατω  8)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου