Προς το περιεχόμενο

Hardware πρόβλημα με m-audio fast track pro


Christabel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

 

Έχω ένα πρόβλημα με την m-audio fast track pro. Ορισμένες φορές το ένα από τα δύο balanced outputs δεν δουλεύει. Παρατήρησα ότι με λίγο 'κούνημα' των knobs (κυρίως πίεση...) γίνεται επαφή των ηλεκτρονικών (electronic parts, πώς τα λέμε;) και τότε δουλεύει το output.

 

Δοκίμασα να την ανοίξω και να καθαρίσω τα parts με ειδικό spray. Έριξα και μια ματιά μήπως υπάρχει κάτι εμφανώς καμμένο. Δεν μπόρεσα να δω κάτι και το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.

 

Ήθρα σε επαφή με την m-audio στην Αγγλία (όπου μένω) και το κόστος για service είναι μεγάλο, δεν αξίζει να την φτιάξω σε αυτούς.

 

Έψαξα στο φόρουμ εδώ μήπως είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία, αλλά δεν βρήκα κάτι - εκτός των γνωστών software προβλημάτων.

 

Έχω κάνει αναβάθμιση σε Focusrite scarlett 2i2, και δεν βιάζομαι να φτιάξω την m-audio, αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ τώρα που έχω χρόνο. Να σημειώσω ότι την m-audio την έχω τεστάρει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές με διαφορετικά λειτουργικά, και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Επομένως είμαι (σχεδόν) σίγουρη ότι είναι hardware το πρόβλημα.

 

Αν έχει κανείς κάποια ιδέα/πρόταση θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως! Κρίμα είναι να πάει για parts αν φτιάχνεται.

 

Ευχαριστώ πολύ!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου