Προς το περιεχόμενο

Θύμα εξαπάτησης απο πώληση κιθάρας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι ρε συ, αλλα να ηταν καμια δυσευρετη gibson η gretch να πω ο.κ . τωρα να ψαχνει ο ταδε απο αγγλια στην ελλαδα ..στρατοκαστερ..εεε..ειναι καπως..απλα θελει επαγρυπνηση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα φίλε, την επόμενη φορα, εχε το νου σου, απέκλεισε αγοραστές απο εξωτερικό (τρέχα γυρευε κατα τη γνώμη μου) και αληθινοί να ειναι.

 

Αλλιώς, για international buyer, μονο eBay

 

Μονο μεσω eBay μπορεις να αμφισβητήσεις της συναλλαγή, γιατί μεσω αληθινού PayPal με λινκ και μονο προχωράει η συναλλαγή. Δεν πέφτουν λεφτα; Στο λέει και δεν στέλνεις τιποτα.

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα δεν μου κάνει εντύπωση κάποιος από το εξωτερικό να θέλει να αγοράσει κάτι από Ελλάδα γιατί αφ'ενός η τιμή του οργάνου ήταν πολύ μικρή και επίσης...Παγκοσμιοποίηση.

 

Δεν παίζει ε;Είμαστε τόσο τελευταίοι των τελευταίων;?

 

 

Αυτό που λες μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση σχετικά σπάνιας και δυσεύρετης κιθάρας. Ακριβώς αυτή η περίπτωση μου έτυχε με μια Fender USA "Jimi Hendrix Voodoo Strat" του 98. Οι συγκεκριμένες είναι όντως σχετικά δυσεύρετες (και ειδικά στο color combo Sunburst/Rosewood που ήταν η συγκεκριμένη)

 

Επικοινώνησε μαζί μου ένας Άγγλος που έμενε εδώ και μου είπε οτί ένας γνωστός του από τον Καναδά θέλει να την αγοράσει "εδώ και τώρα" και θα δεχόταν να μου δώσει και περισσότερα για να μπω στη διαδικασία για direct int. shipping. Εκεί ακριβώς ήμουν ετοιμος να απορρίψω την "προσφορά" με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μου και αφού του ξεκαθάρισα οτί δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω την κιθάρα αν δεν έχω τα χρήματα όχι σε λογαριασμό, αλλά "στο χέρι" και το δέχτηκε, τότε μόνο τη έστειλα.

 

Οπότε ναι, μπορεί να συμβεί και συνέβη, αλλά είναι αυτό που λένε "μία στις εκατό"...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Δεν παίζει ε;Είμαστε τόσο τελευταίοι των τελευταίων;?

 

 

 

 

το  consensus της πλειοψηφιας των κατοικων του δυτικου κοσμου  για την Ελλαδα,ειδικα μετα τα γεγονοτα των τελευταιων 5 ετων,ειναι οτι ειναι μια Αφρικανικη χωρα που απο τυχη  συνορευει με την πολιτισμενη Ευρωπη απομυζωντας την ως σιχαμερη βδελα ....ως Αφρικανοι  απατεωνισκοι λοιπον αντιμετωπιζομαστε κατα ..πλειοψηφια (δεν σου λεω οτι εχουν δικιο ή αδικο οι κΣενοι  αλλα απλα ΤΙ σκεφτονται και πως μας βλεπουν)

 

οσο θα εμπιστευοσουν εσυ εναν κατοικο του Μαλι ή της Ερυθραιας σε μια εμπορικη συναλλαγη τοσο σε εμπιστευονται και αυτοι

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου