Προς το περιεχόμενο

midi controller για Marshall JVM


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειά χαρά

 

Έχω τον JVM ο οποίος δουλεύει με ένα footswitch 6 διακοπτών με το οποίο έχεις την δυνατότητα να αποθηκεύσεις (6) διαφορετικούς συνδιασμούς καναλιών, mode, reverb, volume. Μιάς και ο ένας διακόπτης τα έχει παίξει μία φορά, σκεφτόμουν να πάρω ένα midi controller για την ίδια δουλειά, μιας και υπάρχει στον ενισχυτή αυτή η δυνατότητα. Μέχρι 200 ευρώ, τουλάχιστον 5 διακόπτες για settings, χωρίς να είναι απαραίτητο ένα expression pedal, με λεντάκια (!!), και όχι ιδιαίτερα ογκώδες.

 

Πρώτη σκέψη BEHRINGER FCB 1010, http://www.thomann.de/gr/behringer_fcb_1010.htm, αλλά τα δύο expression pedals μου είναι άχρηστα (προς το παρόν τουλάχιστον) και διάβασα πολύ κράξιμο στο harmony central για την αξιοπιστία και την ευκολία προγραμματισμού (αν και πάλι, προς το παρόν θέλω απλά να κοπιάρω το footswitch της marshall).

 

'Η μήπως:

ROLAND GFC50, http://www.thomann.de/gr/roland_gfc50_midi_controller.htm

ENGL Z9, http://www.thomann.de/gr/engl_z9.htm

τα οποία μου φαίνονται παρόμοια, απλά και γερά. Το engl φαίνεται πολύ εύκολο στην χρήση, ενώ το roland έχει και μερικά πραγματάκια παραπάνω (για το μέλλον).

 

Τι λέτε? Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? Κάποια ένσταση?

 

Ευχαριστώ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου