Προς το περιεχόμενο

Εκμάθηση drums


MaraNubes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά! Εδώ και καιρό σκέφτομαι να μάθω ντραμς, από μικρή μου άρεσαν αλλά δεν το είχα δει σοβαρά. Μήπως γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να μάθω με καθογήση αλλά οικονομικά; Επίσης πιστεύετε πως θα τα κατάφερνα μόνη μου; Αλλά για να μάθω μόνη μου απαιτείται αρχικά η αγορά των ντραμς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα γίνονται. Υπάρχουν Youtube Tutorials για τα πάντα, δεν χρειάζεσαι κάποια καθοδήγηση, αν το αγαπήσεις μπορείς να μάθεις τα πάντα χωρίς δάσκαλο. Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις αν αρχίσεις χωρίς καθοδήγηση και βιαστικά είναι να συνηθίσεις κακιές τεχνικές, Bad Habits αλλιώς. Το πρώτα σου βήματα θα είναι και τα ποιο βασικά για αυτό σου συνιστώ να αρχίσεις προσεκτικά από το Youtube. Ένα δεύτερο θέμα που έρχεται είναι ο θόρυβος με τα κανονικά Drums για αυτό προτείνω ηλεκτρονικά που θα έχεις και το Bonus να ακούς με ακουστικά. Για αρχή θα σου πρότεινα να γραφτείς σε κάποια μουσική ομάδα ή σε κάτι παρόμοιο η από κάποιον φίλο  και να δεις την αίσθηση του να παίζεις Drums. Γιατί πολύ όπως εγώ έχουμε πάρει όργανα πάνω στην χαρά μας και μετά τα παρατήσαμε. Δεν είναι κακό αυτό βέβαια αλλά το θέμα γιατί κάτι μάθαμε άλλα αν μπαίνει το οικονομικό στην μέση υπάρχει ένα θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου