Προς το περιεχόμενο

Ποιο fuzz για psych rock???


noe13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα. Λοιπον θελω ενα fuzz για psych ηχους,κατι σε black angels, pink floyd, blues pills ετσι για να δωσω μια ιδεα.

 

Ας ξεκινησουμε με το κλασσικο ερωτημα silicon vs germanium...

απο μια μικρη ερευνα που εκανα διαβασα οτι το σιλικον ας πουμε ειναι πιο σκληρο κ απολυτο φαζ,ενω το germanium συνεργαζεται καλυτερα με το βολιουμ της κιθαρας... γενικα απο τα λιγα που διαβασα δειχνει να εχει μια προτεραιοτητα το germ για τετοιο ειδος...βεβαια απο ενα βιντεο στο youtube που ειδα(ξερω δεν ειναι αντιπροσωπευτικο),μεταξυ 2 fuzzface,silicon k germ,νομιζω σαν ηχος μου αρεσε πιο πολυ το σιλικον.

 

Φυσικα κ θα παω να δοκιμασω απλα επειδη ειμαι επαρχια θελω να ακουσω καμια γνωμη...φυσικα μπουτικ πεταλια αποκλειοντα λογω μπατζετ,οποτε ας παμε σε ποιο συμβατικες λυσεις!

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα mini fuzz faces της Dunlop είναι εξαιρετικά και μπορείς να τα βρεις στην Αθήνα (αν σε βγάλει ο δρόμος). Πάρε την κιθάρα σου μαζί (είναι πολύ σημαντικό να τα δοκιμάσεις με τους δικούς σου μαγνήτες και λοιπά ηλεκτρικά) και πήγαινε μια βόλτα από τα μαγαζιά. Προσπάθησε να παίξεις, αν βοηθήσουν οι μαγαζάτορες, μέσω ενισχυτή που είναι λίγο κοντά στον δικό σου.

 

Η δική μου αδυναμία ήταν το Jimi Hendrix (το τυρκουάζ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φυσικα κ θα παω,απλα θελω καποιες γνωμες για να προσανατολιστω λιγο.

Να συμπληρωσω οτι παιζω με μια eric johnson σε εναν koch studiotone!

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Υπάρχουν καλά, μέτρια και όχι τόσο καλά φαζ, σιλικόνης και γερμανίου.

Γενικά, τα σιλικονάτα  ;D είναι λίγο πιό φιλικά στον παίκτη, τα γερμανίου πιό δύστροπα (κάτι σαν Τελεκάστερ με Vox  ;D 8) ).

Με το σεταπ που έχεις, θα προτιμούσα γερμανίου.

Αν γνωρίζεις κάποιον φίλο που φτιάχνει κλώνους, κάνε μιά κουβέντα μαζί του, ίσως γλυτώσεις (για αρχή  ;D ) αρκετά χρήματα, αρκεί να τον εμπιστεύεσαι για τις γνώσεις και τη δουλειά του.

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι λέτε για αυτό?

http://www.ehx.com/products/germanium-4-big-muff

ειχα το απλο,κλασσικο big muff και ηταν πολυ τραχυ...κ.ζαικο λετε για germanium ε?για καποιο λογο το σιλικον μου ακουστηκε πιο smooth για αυτα τα παιξιματα που θελω!

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν fuzzfaces αυτή τη στιγμή στις αγγελίες έχει ένα fuzz-phrase , ένα mjm london germ. κι ένα mjm london sil. Δεν έχω καμία σχέση με τους πωλητές. Το κακό είναι ότι αν είσαι επαρχία δεν μπορείς να δοκιμάσεις. Ίσως μπορείς να ρωτήσεις αν έχουν δοκιμάσει τα πετάλια σε koch studiotone. Δεν ξέρω αν είναι μεσα στο budget σου βέβαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου