Προς το περιεχόμενο

Remo or Evans!!??


paraddidle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποια απο τις δυο μαρκες προτιματε? Εγω χρισιμοποιουσα μεχρι τωρα ρεμο cs στο σνερ και emperor στα τομ. Επεξα σε ενα σετ που ειχε τις ec2 ths evans με το γκρι δαχτυλιδι και μου αρεσαν παρα πολυ. Δοκιμασα στο σνερ απο evans thn ST dry ειχε πολυ εντονο ηχο με απιστευτο rimshot αλλα ειχε αρκετη ουρα για τα δικα μου γουστα θελω να δοκιμασω επισης για snare και την Genera HD, power center, kai G2 προτιμv την cs ths remo για snare αλλα απο οτι την εψαξα λιγο δοκιμαζοντας και τιs δυο μαρκες μου φαινεται οτι η evans ειναι πολυ πιο μπροστα σε ποιοτητα ηχου και κατασκευης (αλλωστε μην ξεχναμε οτι ηταν η πρωτη που εφτιαξε μεμβρανη απο polyester) απο την remo ασχετα αν h remo ειναι πιο διαδεδομενη. Εσεις τι πιστευετε?

P>to twirl or not to twirl!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια φορά άλλαξα όλο μου το σέτ με Evans. Aπο τότε στο snare και στη μπότα βάζω μόνο evans. Για τα τομ δε με ενθουσίασαν καθόλου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρεσει η Εq2 για τη μποτα μια και δεν χρειαζεται επιπλεον μαφλαρισμα,στα τομ και στο ταμπουρο τιποτα δεν συγκρινεται για τον ηχο που θελω με τις παλιες καλες απλες Remo Coated Ambassadors (με clear diplomat απο κατω)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ Emperor ή G2 στα τομ, και για να είμαι ειλικρινής δεν ακούω σημαντική διαφορά. Και τα δύο είναι διπλά δέρματα ίδιου πάχους, καλής κατασκευής και μου φαίνονται πάνω κάτω ίδια. Ότι πρέπει για ροκ και γενικά power ήχο.

 

Για πιο light καταστάσεις, συμφωνώ ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τα coated Ambassadors, αν και θέλουν λίγο περισσότερο ψάξιμο στο κούρδισμα και ενδεχομένως λίγο muffling.

Παρ' όλα αυτά σε οτιδήποτε μεγαλύτερο από 14", προτιμώ συνήθως διπλά δέρματα. Ειδικά σε βαθιά 16x16 ή 16x18 δεν είχα ποτέ τύχη με τα μονά γιατί τα κάνουν να ακούγονται κάπως σαν timpani. Αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.

Πολύ καλά είναι επίσης τα Fiberskyn της Remo, για πιο μουντό, jazzy ήχο.

 

Στο ταμπούρο, οποιοδήποτε μονό coated δέρμα (Ambassador, G1, Aquarian Texture Coated) είναι μια χαρά, ενώ για την κάσα - αν θέλεις να αποφύγεις το "γέμισμα" - ο συνδυασμός SuperKick I (πίσω) / Regulator με τρύπα (μπροστά) σκοτώνει, κυρίως live.

Σε εγγραφές, το καλύτερο αποτέλεσμα το είχα με Emperor πίσω και Ambassador μπροστά, με λίγο muffling μέσα στην κάσα.

 

Γενικά δε νομίζω ότι υπάρχουν καλοί και κακοί κατασκευαστές. Όλοι οι "μεγάλοι" (Remo, Evans, Aquarian) έχουν πλέον πολύ υψηλή τεχνογνωσία, και μπορείς να βρεις το συνδυασμό που σου κάνει από οποιαδήποτε μάρκα Το μόνο "πρόβλημα" είναι η πληθώρα επιλογών που μπερδεύει λίγο, ενώ π.χ. στα 80's έβαζες ένα σετ pinstripes και είχες καθαρίσει.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου