Προς το περιεχόμενο

Korg Pa300 - volume & edit


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

 

μερικές ερωτήσεις για το Korg, διότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη από το manual.

 

1. Πως ανεβάζουμε την ένταση ενός performance? στην αλλαγή του songbook απο το ενα τραγούδι στο άλλο, η ένταση ρυθμων - performance είναι πολύ αισθητή, και πρέπει να προλαβαινω να "παιζω" συνεχεια με το master volume και το Balance.

 

2. συμβαινει και το αντιθετο, δλδ μερικοι ρυθμοι ειναι πολυ χαμηλα σε ενταση σε σχεση με τον ηχο που χρειαζομαι και παροτι ανεβαζω τα faders στο mixer, παλι η αναλογια ειναι ασχημη.

 

3. επειδη εχω εξοικειωθει με το να φτιαχνω ρυθμους, η απορια μου ειναι ποιο cv πρεπει να διαλεξω. Γενικα με τι εχει σχεση το καθε cv? με τις συγχορδιες που αναγνωριζει ή με το πως τις παιζει?

 

θα εκτιμουσα παρα πολυ τις απαντησεις σας, αγαπητοι χρηστες.

 

φιλικα, Σπυρος

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο 1&3 δεν μπορώ να σου απαντήσω δεν χρησιμοποιώ αυτές τις λειτουργίες.

 

όσο αφορά το 2-ένταση των styles αυτό είναι κοινό σε όλα τα pa arrangers και εξαρτάται αν το "στήσιμο" των styles είναι unplugged ή rock πχ κυρίως παίζει ρόλο το mapping του drum kit αλλά και οι εντάσεις στα όργανα στα sts εσωτερικά πως είναι φτιαγμένο το style από το εργοστάσιο-ωστόσο επιδέχονται επεξεργασία.

 

Τα μεγαλύτερα μοντέλα (pa1-pa2-pa3 κτλ) έχουν ξεχωριστά faders για κάθε upper όργανο στα sts+ το lower (+ drum-bass-accord+master style level) οπότε ρυθμίζεις και από εκεί χειροκίνητα και βοηθάει πολύ, το 300άρι δεν έχει οπότε ίσως δυσκολεύει. Από το menu κάνεις save όσο θες τις εντάσεις των οργάνων στα upper και μένουν εκεί που τα έχεις κάνει save, εκεί που έχει το κούρδισμα και το pan σε κάποιο page στο menu ψάξε το λίγο.

 

Δε ξέρω αν βοήθησα κάπως....

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου