Προς το περιεχόμενο

Γ. Αγγελάκας 05/03/2016, block33, Θεσσαλονίκη


stavros911

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τον είχα ξαναδεί με τη νέα του μπάντα και είπα να πάω εχθές το βράδυ μέχρι το block.

 

Από τη στιγμή που διαλύθηκαν οι Τρύπες έτυχε να τον δω αρκετές φορές, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τρελάθηκα κιόλας καμία από αυτές. Μάλλον ήμουν ένας από αυτούς που πηγαίνοντας στον Αγγελάκα ζητούσαν λίγη τζούρα από Τρύπες μιας και λόγω ηλικίας αλλά και παιδικής διαμονής στην επαρχία μπόρεσα και είδα τις Τρύπες μονάχα μία φορά στη ζωή μου. Και τα live του Αγγελάκα δεν ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα εγώ αλλά και άλλοι υποθέτω, καθώς μουσικά είχε τραβήξει δρόμους που δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με τον ηλεκτρισμό που μας στιγμάτισε στις Τρύπες.

 

Ειδικά η προηγούμενη μπάντα του "Αγγελάκας 3" στα δικά μου μάτια και αφτιά ήταν βαρετή μέχρι αηδίας.

 

Με κάτι τέτοια συναισθήματα πήγα χθες αν και για να είμαι ειλικρινής γνωρίζοντας τι κάνει μουσικά η κιθαρίστριά του με τους million hollers, είχα μια ελπίδα ότι κάτι καλό θα βγει από αυτή τη συνεργασία.

 

Και βγήκε. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες συνεργασίες του, τούτη εδώ είχε φρεσκάδα, είχε αρκετή ενέργεια, είχε πολύ περισσότερο πάθος. Εμφανής η διαφορά ηλικίας του Αγγελάκα με όλη την υπόλοιπη μπάντα και μάλλον αυτό του βγήκε σε πάρα πολύ καλό. Όλοι του οι μουσικοί ένας κι ένας. Ο ντράμερ με πραγματικά εμπνευσμένα παιξίματα, ο κιθαρίστας έδειξε ότι έχει μελετήσει πολύ Μπάμπη Παπαδόπουλο και μάλιστα μπορεί να το κάνει κι εκείνος άψογα, η κιθαρίστρια κρατούσε πολύ καλά όλο το ρυθμικό μέρος με την ακουστική της κιθάρα και η φωνή της έδωσε πάρα πολλά συν στην όλη κατάσταση. Αντιστοίχως και οι πνευστοί του έπαιζαν πολύ ωραία θέματα.

 

Μεγάλο σετ λιστ με καλές και κακές επιλογές. Η διασκευή στον τσιτσάνη στο "δε θέλω τα ματάκια σου" νομίζω ότι θα μπορούσε να λείπει, μεγάλο συν η έναρξη με το "δικαιοσύνη" ένα κομμάτι-οδοστρωτήρας και φυσικά το δωσ' μου λίγη ακόμα αγάπη από τις Τρύπες που ξύπνησε ένστικτα και αναμνήσεις.

 

Συμπερασματικά πέρασα πολύ ωραία, είδα μία πολύ καλή συναυλία και θα ήθελα να δω αυτή τη μπάντα του Αγγελάκα σε κανονική λειτουργία μπάντας, δηλαδή να συνθέσει, ηχογραφήσει, να περιοδεύσει με νέο δίσκο κλπ.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου