Προς το περιεχόμενο

Κομπινες με πνευματικα δικαιωματα στο youtube?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Σπύρο είναι ανησυχητικό το θέμα και θα πρέπει να το λύσει το Youtube νομίζω.

Οποιος και να είναι ο απώτερος σκοπός των εταιρειών αυτών...

 

Κάποιος άλλος έδωσε την αλληλογραφία που αντάλλαξε μαζί τους όπου εξηγούν (αν μπορεί κανείς να το δεχτεί αυτό) γιατί συμβαίνει.

 

 

Ευτυχώς που το παρατήρησες και ασχολήθηκες.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από τον Spyros Delta, όσον αφορά στο ότι παρεξήγησα το περιεχόμενο του ζητήματος που έθεσε, όντας (εγώ) αγανακτισμένος από την ευκολία με την οποία πολλοί έλληνες σπεύδουν να μέμψουν τους "ξένους" για λογιών-λογιών ατυχίες,

 

Το ζήτημα όντως υπάρχει, συνήθως επιλύεται με ένα απλό dispute, όπως γράφτηκε.

 

Παρ' όλα αυτά, και ανεξάρτητα από τον Spyros Delta που δεν ξέρω τι πιστεύει για το You Tube ή την Google γενικότερα, είμαι βέβαιος πως αν δεν είχα άθελά μου κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου, και αν ο yameth δεν είχε κάνει τη σχετική έρευνα, πολλοί αναγνώστες του νήματος θα είχαν λάθος εικόνα για το ζήτημα, όπως και για το ποιος μπορεί να βγάζει χρήματα από ποιον.

 

Ας αναρρωτηθεί κανείς (στο μέτρο των γνώσεών του) ποια τιτάνια υποδομή απαιτείται για την συντήρηση αυτού του πράγματος που λέμεYouTube, και ας αναλογιστεί ποιο είδος θυσιών είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι τεράστιοι μηχανισμοί είναι ό,τι πρέπει να κάτσουν κοντά τους και τεράστιοι απατεώνες. Γι αυτό πρέπει οι ίδιοι οι μηχανισμοί να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Εμένα αυτά τα παράσιτα μου βγάζουν πολλή κινεζιά (πχ εκείνο το bes regards και γενικα η μηχανίστικη χρήση της αγγλικής).

Στο τεράστιο bandwidth που έχει το you2be λίγα κλικς να μπορείς να κλέψεις ως παράσιτο από λίγους ανυποψίαστους ή κάποιους που θα θεωρήσουν τους εαυτούς τους ανήμπορους είναι μεγάλο κέρδος.

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

δεδομενου οτι προκειται για παγκοσμιο μεσο, καταλαβαινετε το χαος, ειτε προκειται για νομιμη διασφαλιση δικαιωματων, ειτε για παρανομιες..

 

..και τωρα που το ειπες Spyros Delta, ειδα οτι και στο δικο μου καναλι ειχα πια αρκετα copyright claims, καποια αδικα, καποια απο ασχετους, αλλα και καποια απο τις εταιριες που εχουν τη μουσικη. Εκανα καναδυο dispute που τα περιμενω (στην περιπτωση ενος κομματιου Bach που επαιζα εφυγε αυτοματα το copyright claim μολις εκανα dispute)

 

αποτι βλεπω, το να ανεβαζεις διασκευες, ειτε μονος ειτε με μπαντα, ειναι ανεκτο, αλλα οχι ακριβως νομιμο (μιλωντας παντα για κομματια οχι αυτοσχεδιασμους). Οποτε η εταιρια που εχει το copyright του κομματιου (η συνηθως καποια εταιρια που δουλευει για λογαριασμο της) μπορει να κανει ενα claim και να βαζει διαφημισεις στο βιντεο εισπρατωντας απο τα views. Μπορει επισης να κατεβασει το βιντεο αν το κρινει σκοπιμο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου