Προς το περιεχόμενο

14 Music Band contest


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Το «14 Music BAND CONTEST» είναι ένας νέος μουσικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου συγκροτήματος για το 2016 και θα ολοκληρωθεί με τρία Live.  Το Διαγωνισμό επιμελείται και διοργανώνει η 14Music. Τα Live θα πραγματοποιηθούν  στη μεγαλύτερη μουσική σκηνή της Αθήνας, στο Club της Αρχιτεκτονικής, στο Γκάζι τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Μαΐου.

 

Η Κριτική μας Επιτροπή, σχολιάζει, συμβουλεύει και επιλέγει το καλύτερο group!

Μέλη:

Χρήστος Δάντης

Τζώρτζια Κεφαλά (ΜΠΛΕ)

Κώστας Καλημέρης  (Μουσικός Παραγωγός)

Αλέξανδρος Βραχωρίτης  (Ραδιοφωνικός Παραγωγός Rock FM)

 

Το ΕΠΑΘΛΟ για το μεγάλο Νικητή περιλαμβάνει:

 

-Δισκογραφικό Συμβόλαιο με τη 14Music

-Παραγωγή του 1ου single σε ένα από τα μεγαλύτερα studio της Αθήνας

-Παραγωγή Video Clip

 

ΦΑΣΗ Α ->Δηλώσεις Συμμετοχής

Στο διάστημα από 08/04 έως και 08/05 γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπου όσα συγκροτήματα επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσα από την ιστοσελίδα της 14 Music συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα με τα στοιχεία των καλλιτεχνών.

 

ΦΑΣΗ Β ->Επιλογή συγκροτημάτων που θα διαγωνιστούν

Στη δεύτερη φάση γίνεται η επιλογή των τριάντα επικρατέστερων συγκροτημάτων ,με την εξής διαδικασία:

-          Τα τρία (3) συγκροτήματα που συμμετέχουν, με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο You Tube κανάλι της 14 Music  (most views), εξασφαλίζουν την απευθείας πρόκρισή τους στον ημιτελικό.

-          Τέσσερα (4) συγκροτήματα επιλέγουν απευθείας οι χορηγοί επικοινωνίας.

-          Είκοσι τρία (23) επιλέγονται από την κριτική επιτροπή, με κριτήρια την πρωτοτυπία, την καλλιτεχνική δημιουργία και τη σκηνική παρουσία του συγκροτήματος.

 

Τα ονόματα των 30 συγκροτημάτων  θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 14/5, στη σελίδα της  14 Music, αλλά και μέσω social media (facebook, twitter κτλ).

Παρουσιάζει, η μοναδική δημιουργός και ερμηνεύτρια:  Κέλλυ Καλτσή.

 

ΦΑΣΗ Γ -> Live Contest

Η τρίτη και τελευταία φάση του διαγωνισμού περιλαμβάνει τα Live στην Αρχιτεκτονική, όπου τα συγκροτήματα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό ,το υλικό με το οποίο διαγωνίζονται. Τα Live θα πραγματοποιηθούν τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Μαΐου σε δύο στάδια. Στο πρώτο διήμερο (22/5 και 23/5) –προκριματικά- θα διαγωνιστούν όλα τα συγκροτήματα (15 την πρώτη ημέρα και 15 τη δεύτερη ημέρα).

…Και επειδή η γνώμη σας μετράει –για εμάς σε decibel !!!- ένα συγκρότημα που θα καταφέρει να ξεσηκώσει περισσότερο το κοινό περνάει απευθείας στον τελικό, μέσω live μέτρησης, κατά τη διάρκεια των προκριματικών!  Ετοιμαστείτε να φωνάξετε δυνατά!!

 

Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου (29/5) διαγωνίζονται τα πέντε συγκροτήματα που προκρίθηκαν και αναδεικνύεται ο τελικός νικητής, όπου θα κλείσει τη βραδιά με το Main Live Act της βραδιάς στο πλευρό  αγαπημένων καλλιτεχνών, που θα πλαισιώσουν τη διαδικασία , παράλληλα με άλλα Happenings έκπληξη! 

 

Δηλώστε Συμμετοχή στο site της 14 Music στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://14music.gr/el/band-contest?view=message&layout=message&pf=3&redirect_on_success=

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου