Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για γιατρό στη Θεσσαλονίκη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά, παίζω κοντραμπάσο και τελευταία αντιμετωπίζω προβλήματα με τα χέρια μου, εν μέρει νευρολογικής φύσεως. Δυστυχώς όσες φορές πήγα σε γιατρούς δεν έμεινα ευχαριστημένος για τον απλό λόγο ότι δεν ήταν εξειδικευμένοι πάνω στους μουσικούς και τις απαιτήσεις της δραστηριότητάς μας. Άλλοι με ξεπεταξανε χωρίς να ασχοληθούν πολύ , άλλοι ασχολήθηκαν αλλά δεν μπορούσαν να απαντήσουν σε ορισμένες απορίες μου. Θα ήθελα να ρωτησω αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιον καλό ορθοπεδικό ή νευρολόγο στη Θεσσαλονίκη που να ειδικεύεται στα άνω άκρα και κατα προτίμηση να έχει εμπειρία με μουσικούς. Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιώργος Ζαμπεδης.θα μπορούσα να μιλάω ώρες για αυτόν. Ήμουν για εγχείρηση και γλυτωσα στο παρά 5.βλέπει αθλητές, ( ΠΑΟΚ, ΆΡΗ ) είδα τον δήμαρχο Νεάπολης μια φορά στην αναμονή κτλ.

Κάλεσε τον στο 6948089468 και κλείσε ραντεβού. Τενοντιτιδες νεύρολογικα μυικα σκελετικα δίσκοκοιλες τα μαμεί τη μάνα όλα. Αν τον γκουγλάρεις θα διαβάσεις αρκετά. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στη πόλη μας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πηγα στο Ζαμπεδη και δεν ειχα τα αποτελεσματα που περιμενα. Και πηγα 3 φορες. Πιθανος σε αλλους να εχει. Το σιγουρο ειναι οτι με ελαφρυνε την τσεπη κατα 150 ευρω την επισκεψη.Για δισκοκηλες.

 

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για καποιον Χαρπαντιδη  Περικλη  (?) 4που ηταν χειροπρακτορ φυσιοθεραπευτης στον Ηρακλη και ΠΑΟΚ. Αλλα λεει τωρα ασχολειται μονο με την γυναικεία εθνικη ομαδα beach volley.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα.Για να έχεις αποτέλεσμα Πρέπει να κανεις αυτά που θα σου πει ακριβώς κατά γράμμα.Και άλλος φίλος μου που έστειλα μετά από εμένα μου λέγε ότι δεν είδε διαφορά και τον ρώτησα ..κανείς τις ασκήσεις...Ε...ΒΑΡΙΈΜΑΙ απάντησε..Έτσι δεν γίνεται δουλειά.οταν ξανα πηγε αλλα τις εκανε μετα εγινε μια χαρα.εγω τωρα παω και γυμναστηριο για ενδυναμωση.Και για να μην παρεξηγηθώ ότι εχω οφελος μπορω να σου στειλω αν θες με φωτο τις μαγνητικες μου με 4 στενωσεις και 3 κοιλες στη μεση και 2 κοιλες στον αυχένα.με τα 150 που δίνεις για μια φορά ξανά πας μέχρι να γίνεις καλά.κακώς δεν ξανα πηγές μέχρι να δεις αποτελεσμα.Εγώ πάντως ήμουν τόσο πολύ ευχαριστημένος που έστειλα πάνω από 30 άτομα συγγενεις-φίλους Μ σοβαρα θέματα κι όλοι γίναν καλά.Αλλά πρέπει να κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θα σου πει.Εγώ δεν ήμουν χαζός που σηκωνομουν 1 ώρα νωρίτερα τα πρωινά για να πάω Μ περπατήσω να κάνω ασκήσεις και να βάζω πάγο στη μεση.1 βδομάδα πριν τον γνωρίσω είχα σχεδόν κλείσει χειρουργείο για τη μέση και μου είπε μια θεία μου γι αυτόν και γλύτωσα.Και ξανά πάνε Αφού πληρώσεις.Μην ταλαιπώρησε. Και περπατά πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις ασκήσεις που ειχε προτείνει τις εκανα ήδη. Μετα απο αυτον τις εκανα με στρατιωτικό προγραμματισμό όπως είχε υποδείξει. Δεν σήκωνα πάνω απο 2 κίλα βάρος. Δεν επιανα κιθάρα. Δεν εβγαζα καν τον σκύλο μου βόλτα. Την είχα πεθάνει την γυναίκα μου για διάστημα τουλάχιστον 2 μηνών.

 

Βεβαια οπως εγραψα δεν μπορω να πω οτι δεν έχει επιτυχια ο ανθρωπος μιας και εμενα κάποιος γνωστός με εστειλε που πινει νερό στο ονομα του. Πιθανός δεν είχε αποτελεσμα με μενα.

 

Όσο για το οικονομικό 3 φορές πήγα. Την μια μάλιστα είδε και τον πατερα μου μαζι που ηρθε μαζί μιας και ερχόμασταν απο επαρχία. 150 για καθε μια επίσκεψη δική μου και 100 για τον πατερα μου. 550 δλδ.

 

Αν ισχυει οτι με τα 150 που δινεις πας μεχρι να γινεις καλα...τοτε τι να πω..με επιασε κορόϊδο;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 φορές σε τι χρονικό διαστημα;Όσοι δικοί μου πήγαν ,ειδικά ο κολητος μου 5 φορές σε 4 μήνες μια φορά πλήρωσε.τη μάνα μου που πήγα τελευταια μια φορά.Δεν ξέρω κάποιο λάθος κάνεις.Στο λένε και όταν πας.πληρώνεις μια φορά στην αρχή και μετά σε κάθε επίσκεψη που κλείνεις δεν πληρωνεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου