Προς το περιεχόμενο

Marshall silver jubilee-1959 SL reissue Vs Original


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα στο forum.

όπως λέει και ο τίτλος η απορία μου έχει να κάνει με τις επανεκδόσεις των μοντέλων της marshall για τον silver jubilee head 100w και για τον 1959 super lead.Δεν έχω παίξει με κανέναν original είμαι όμως κάτοχος του jubilee και σκοπεύω στο μέλλον να πάρω και τον 1959.Θα ήθελα να γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτό στις μέρες μας αυτοί οι ενισχυτές να είναι πιστοί στους original και όταν λέω πιστοί εννοώ στα όρια του ίδιου…υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει και τα 2 από αυτά τα μοντέλα?(reissue-original).Επίσης κατά την γνώμη σας ένα vintage μηχάνημα 30+ ετών ακόμα και ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ μπορεί να αντέξει σε συνθήκες συνεχόμενων live και μετακινήσεων και επίσης αποδίδει το ίδιο καλά με τα πρώτα του χρόνια?

Εσείς θα διαλέγατε για παράδειγμα ενα μεταχειρισμένο silver jubilee του 1987 στα 2000e+ ή ένα καινούριο reissue χοντρικά στα 1500e?

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου