Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μαγνητών κιθάρας


Shreder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι του noiz!

 

Βρίσκομαι σε ενα αδιέξοδο και θα ήθελα να ζητήσω την πολύτιμη σας γνώμη για ενα θέμα που με καιει.

 

Αυτόν τον καιρό με τρώει ο λοκως μου να πετάξω τους μαγνήτες τις κιθάρας (μιας Ibanez rg1570 H-S-H και σκοπεύω να πετάξω τους V8-S1-V7) μου με κάποιους DiMarzio, κατα πασα πιθανότητα, αλλα δεν ξέρω με ποιους...... Θέλω να κάνω την αρχή με τους δύο Hum και εδώ μπαίνει ο προβληματισμός μου.:?

 

Για να γινω πιο συγκεκριμένος θα ήθελα δύο Hum, και για rythm και για solo, με εμφαση στον bridge, hot-medium outpout κατα προτίμηση (βεβαια δεν ειναι αναγκη να ΖΕΜΑΤΑΕΙ κιόλας).

Το στύλ που παιζω ειναι απο punk, hard rock, rock ,μερικές φορες ακομη και κομματια που απαιτούν ελαφρή παραμόρφωση, μεχρι metal, με εναν ενισχυτή Marshall AVT50. Στην αρχη σκεφτόμουνα να βάλω τους evolution αλλα μετα ακουσα οτι "ναι πολυ καλοί για solo αλλα για rythm... ασε που 'ακουνε' τα πάντα (πραγμα και πολυ καλο και ΠΑΡΑ πολυ κακο)"

 

Μετά στράφηκα στον super distortion που διαβασα "πολυ καλος για τα παντα" αλλα ακούγοντας τον μου αρεσε, αλλα δεν με ενθουσίασε πολύ. Τώρα εχου ακουσει και καλα πραγματα για τους Breed οπως και για τον PAF Pro για neck. Οπως καταλαβαίνετε μου αρέσει παρα πολύ ο ήχος του vai και θα ήθελα εναν τετοιο ήχο, αλλα αν ειναι να χαραμίσω τα ρυθμικά μου, οχι ευχαριστω δεν θα πάρω. Θα ηθελα ενα μαγνήτη που να μου ταιριάζει και να με κανει χαρουμενο με τον ήχο που εχει οταν παιζω εγω, και οχι με τον ήχο που ακουω απο τα CD.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας..... Χρονια πολλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν θες ντε και καλα Dimarzio τσεκαρε τους κλασικους πια Tone Zone και Air Norton. Ειναι στο ευρος του output που θες και ειναι και πολυ ευελικτοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί θες να τους αλλάξεις οπωσδήποτε?

Θέλω να τους αλλαξω γιατι δεν με καλύπτουν. Κανουν θόρυβο, ο ηχος γενικά δεν μου αρέσει, κλπ......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, οκ, δεν ειπα οτι φορώντας τους evolution θα ακουστεις σαν τον vai αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να αποκτήσω εναν καλο, ποιοτικό ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου