noe13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 ωραια αν υποθεσουμε πως με πεισατε,το μονο προσιτο σωμα με νιτρο που βρισκω ειναι της mjt...τι λενε αυτα σα ποιοτητα?επισης ξερει κανεις αν το neck pocket τους ταιριαζει σε fender neck ή πρεπει να παρεις τα δικα τους?τους εχω στειλει μεηλ,αλλα ρωταω μηπως ξερει καποιος!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Μ αρεσει πολυ το relic...βασικα τωρα που το σκεφτομαι...ολα μου τα πραγματα εχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ custom relic.... Πριν δυο χρόνια εφτιαξα και γω μια τελε... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 . "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 πολυ ωραια δουλεια...μονοσ σου την εφτιαξες? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Γιέπ!Αυτα παθαινει κανεις αν ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙ στο site του Trussart και του εχουν κρεμασει τα ΤΣΑΟΥΛΙΑ!!!Το παει μεχρι οπου φτανει η τσεπη του (και τα εργαλεια του) μετα... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 απομακρυνεται γυναικοπαιδα απο την οθονη!!! Ρε συ εμένα μου αρέσει πολύ (από μπροστά τουλάχιστον). :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 ωραια αν υποθεσουμε πως με πεισατε,το μονο προσιτο σωμα με νιτρο που βρισκω ειναι της mjt...τι λενε αυτα σα ποιοτητα?επισης ξερει κανεις αν το neck pocket τους ταιριαζει σε fender neck ή πρεπει να παρεις τα δικα τους?τους εχω στειλει μεηλ,αλλα ρωταω μηπως ξερει καποιος!!! μαμανε και δερνουνε,ειναι παναλαφρα και φυσικα εχουν 100% Fender specs,τα κατασκευαζει η Wildwood Manufacturing και οι Μαρκ τα βαφει και τα ρελικρει, οι 2 βασικες μου κιθαρες ειναι φτιαγμενες με σωματα του www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Ωραια τωρα με εφτιαξες. Κ αφου ειναι φεντερ σπεκς μπορω να βαλω οποιοδηποτε μανικι fender/squier πανω? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 στο 3.53 εξηγει ο ιδιος ο srv πως γινεται το relic....www.youtube.com/watch?v=sYEEovuhsgY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 στο 3.53 εξηγει ο ιδιος ο srv πως γινεται το relic....www.youtube.com/watch?v=sYEEovuhsgY xaxa θες να παθω κανα εμπφραγμα ε\? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση