Προς το περιεχόμενο

το αίσχος της αεπι


dimsonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

...

Εγώ είμαι της άλλης άποψης, που θέλει κοινωνικό κράτος να υπερασπίζεται το δίκιο ...

 

#antireport, τζημερικοί του eyedoll βάζουν την κρέπα μπισκότο-μερέντα 8 ευρώ.

Που είναι το κράτος να βάλει ένα πλαφόν?  ;D  ;D

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 280
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μάνο,

δε διαφωνώ σε τίποτα απ' όσα έγραψες.

Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα;

Εγώ νομίζω πως ναι.

 

Εξυγίανση, νομιμότητα, απονομή δικαιοσύνης. Υγιή επιχειρηματικότητα.

(Οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θέλουμε να μοιάσουμε δεν είναι τέλειες, αλλά τουλάχιστον πολύ πιο μπροστά από μας σε αυτά.)

 

Δυστυχώς στην Ελλάδα, για χ,ψ, λόγους (οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πολιτικοί και δεν θα ήθελα να το συζητήσουμε) δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε ένα ευνομούμενο κράτος της ΕΕ.

Το ζητούμενο που θέλουμε όμως όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι παραμένει. Και είναι το ίδιο.

 

Στα άλλα που γράφεις, περί κρατικής παρέμβασης, στην προκειμένη, το ΥπΠο διενέργησε έρευνα, αναθέτοντάς την σε εξωτερικό παίκτη. Ορκωτοί λογιστές κλπ.

Αυτό που προέκυψε είναι "πόρισμα". Όχι κατηγορητήριο. Θέλω να πω, όσοι κόπτεστε για την παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας, κόπτεστε για τον έλεγχο ενός πορίσματος, για μια διάγνωση.

Ελπίζω να συμφωνήσετε ότι για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα, χρειάζεται σαφώς να κάνεις πρώτα διάγνωση αυτού του προβλήματος.

 

Και συγχωρέστε μου την παρατήρηση, αλλά νομίζω ότι συζητάτε σχόλια επί σχολίων για τη διάγνωση (αν είχε ή δεν είχε το ΥπΠο τη δικαιοδοσία, τι μισθούς έπαιρναν κλπ), αγνοώντας την ουσία που είναι το ίδιο το πρόβλημα μιας ιδιωτικής εταιρίας που δεν μπορούσε κανείς να την αγγίξει νομικά χωρίς να καταστραφεί οικονομικά η ζωή του για πάντα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bρε Γιάννη , ρωτάω.

 

Όχι, δεν ρωτάς.

 

Κατηχείς.

 

Ασταμάτητα και ενοχλητικά.

 

Με αφορμή μία ηλιθιότητα (δηλαδή ένα, οποιοδήποτε, άρθρο του θλιβερού καφενείου που λέγεται ΕΦΣΥΝ) βαφτίζεις ως "αίσχη" πράξεις που (εσύ ο ίδιος λες ότι) είναι είτε νόμιμες (περίπτωση Πρώτου Θέματος) είτε αναπόδεικτες προς το παρόν (περίπτωση ΑΕΠΙ).

 

Επίσης, ενώ στο γράφω ξεκάθαρα, υιοθετείς τη γνωστή στρουθοκαμηλική τακτική του τύπου που νομίζει ότι μην απαντώντας δεν εκτίθεται.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσλαμβάνει! Προλάβετε!  ;D

εργασία: ΑΕΠΙ | CareerNet

 

Όπου όλοι ξέρουμε τι σημαίνει "Συνεργάτης ως Αντιπρόσωπος στον Νομό Τάδε".

Είναι οι εντεταλμένοι κατά τόπους που αρμέγουν τον κοσμάκη, όπως αναφέρθηκε -συνεργεία, κουρεία, παντοπωλεία και τσαγκαράδικα αν τύχαινε να βάλουν πιο δυνατά το ραδιόφωνό τους.

Μου έχει τύχει τοπικός δικηγόρος στην Έκθεση Λαμίας, να σκάει συνοδευόμενος από αμήχανο μπάτσο (πιθανόν από τη φύλαξη της έκθεσης) ο οποίος είχε ο καημένος ύφος "δεν ξέρω εγώ τι λέει τούτος" (για τον δικηγόρο) και να μου ζητάει να του δώσω σε τίτλους τα τραγούδια που θα παίζαμε με το συγκρότημα, επειδή ήταν λέει της Αεπί και έπρεπε να δουν αν παίζουμε διασκευές ή δικά μας κομμάτια και τι κομμάτια κλπ. Ήθελε λέει να το βεβαιώσω και επωνύμως και να υπογράψω στο πρόγραμμα (που θα του έδινα) και ο ατζέντης μας, ένα θλιβερό τυπάκι από τα Κάτω Πατήσια, είχε χεστεί πάνω του και με παρακαλούσε να το κάνω. Ακόμα γελάμε...

 

Τα λεγε και ο μακαρίτης ο Ρασούλης όσο ζούσε τα αίσχη τους -κυρίως για τις εκτός Αθηνών δράσεις της εταιρίας- αλλά ποιος τον άκουγε.

 

(όπως με ειδοποιούν από το κοντρόλ, θα σκάσουν κι άλλα νέα στοιχεία σύντομα)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

 

(όπως με ειδοποιούν από το κοντρόλ, θα σκάσουν κι άλλα νέα στοιχεία σύντομα)

Αχ αυτό το κοντρόλ...  8)

 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχ αυτό το κοντρόλ...  8)

 

Λοιπόν, ένα -δυο ένα -δυο φφφ, άκούγομαι καλά;

;D  ;D  ;D  ;D

 

Α- άλφον)

Στο facebook page του ο Νίκος Ξυδάκης (όχι ο συνθέτης, αλλά ο αρθρογράφος της Καθημερινής και πρώην Υπ. Πολιτισμού), αναφέρει ότι επί δικής του υπουργίας ξεκίνησε το ξεψάχνισμα της αεπί, άρα τζάμπα τα εύσημα στη Λυδία Κονιόρδου προηγουμένως.

 

Γράφει συγκεκριμένα απαντώντας σε σχόλιο:

Nikos Xydakis Εσείς δηλαδή δεν θα ζητούσατε επέμβαση εισαγγελέα επειδή βρήκατε κάποια τεκμήρια έκνομης συμπεριφοράς;

Το οποίο απαντά νομίζω σε πολλά από όσα συζητήσαμε έως τώρα σχετικά με το ποιος, πώς και με ποια διαδικασία.

 

Βου - βήτον)

Ο πρόεδρος του ΔΣ, ο στιχουργός Κώστας Τριπολίτης, καθώς και πολλοί άλλοι από το ΔΣ , όχι μόνο δεν γνώριζαν τίποτε για τα παρακάτω, αλλά ούτε και πήραν ποτέ τους παχυλούς αυτούς μισθούς - γεγονός που ίσως αποκαλύψει ότι αυτά γίνονταν εν κρυπτώ. Μένει να δούμε από ποιους...

 

"Οι μέτοχοι μοίραζαν τα λεφτά από την πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών δίνοντας αστρονομικά ποσά (μέχρι 52.000 ευρώ μισθούς το μήνα!) στους εαυτούς τους και στις συνδεδεμένες εταιρείες οι οποίες ανήκαν στους ίδιους και σε συγγενικά τους πρόσωπα. Την ίδια στιγμή που η ΑΕΠΙ κατέρρεε εξαιτίας των αμοιβών, ύποπτων συναλλαγών με συνδεδεμένες εταιρείες χωρίς τιμολόγια και ενώ πολλοί καλλιτέχνες έπαιρναν ψίχουλα. Μόνο  για την περίοδο 2011 - 2014 τα μέλη του ΔΣ και συγγενείς τους έλαβαν αμοιβές 7,4 εκ ευρώ, ενώ πληρώθηκαν άλλα 7,2 εκ ευρώ σε συνδεδεμένη εταιρία για τεχνική υποστήριξη.

 

«Δεν έχω δει το πόρισμα» λέει  ο πρόεδρος του ΔΣ Κ. Τριπολίτης. Ο πρώην υπουργός πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, χάρη στου οποίου την πρωτοβουλία διενεργήθηκε η έρευνα υπογραμμίζει πως «χρειάζεται πολιτική βούληση για να καθαρίσει το τοπίο και πρωτοβουλίες από τους δημιουργούς οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον». (ρε φίλε, κι εγώ αυτό είπα - για πολιτική βούληση!)

Σχετική ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Λ. Αυγενάκης. "

 

Έπεται συνέχεια... Όλα δείχνουν ότι άλλο ένα απόστημα είναι έτοιμο να σπάσει. Ας ελπίσουμε να μας βγει σε καλό (ως καλλιτέχνης μιλώ και ως άνθρωπος)  :o  ::)

 

Εδώ το λινκ

Σοκ για το σκάνδαλο ΑΕΠΙ. Ποια ήταν τα μέλη του ΔΣ

(corrected)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσλαμβάνει! Προλάβετε!  ;D

εργασία: ΑΕΠΙ | CareerNet

Ευχαριστώ για την κοινοποίηση. :)

 

Γνωρίζεις μήπως και τι προσόντα χρειάζονται? ::)

 

Κύριε Yameth υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού του σχόλιου?

Δηλαδή σε ένα "καλό" μπορώ να βάλω "μπα" (στο "καλό", όχι στο post), και αντίστοιχα σε ένα "μπα" να βάλω πάλι "μπα" (στο "μπα", όχι στο post)?

 

Ευχαριστώ.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Οι μέτοχοι μοίραζαν τα λεφτά από την πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών τους πελάτες τους, δίνοντας αστρονομικά ποσά στους εαυτούς τους και στις συνδεδεμένες εταιρείες οι οποίες ανήκαν στους ίδιους και σε συγγενικά τους πρόσωπα. Την ίδια στιγμή που η ΑΕΠΙ ίδια η εταιρεία κατέρρεε εξαιτίας των αμοιβών, ύποπτων συναλλαγών με συνδεδεμένες εταιρείες χωρίς τιμολόγια και ενώ πολλοί καλλιτέχνες προμηθευτές έπαιρναν ψίχουλα.

 

Πες μου ως άνθρωπος βρε ταμταμ και όχι ως καλλιτέχνης, σε πόσες ΑΕ στην Ελλάδα νομίζεις ότι ταιριάζει η διορθωμένη παραπάνω πρόταση?

 

Αν συμφωνείς μαζί μου και θεωρείς ότι ταιριάζει σε (τουλάχιστον) μπόλικες, πες μου σε παρακαλώ ποιούς τρόπους έχουν οι εργαζόμενοι/προμηθευτές αυτών των εταιρειών να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούνται εκτός της δικαστικής οδού?

 

Πρέπει δηλαδή να γίνουν ερωτήσεις βουλευτών σε υπουργούς για να βρουν αυτοί οι άνθρωποι το δίκιο τους?

 

Αν ναι, τότε ... αν έχεις μέσο βουλευτή σώθηκες.

Αν όχι ... σε έφαγε η μαρμάγκα.

 

Είναι δυνατόν να το θεωρείς αυτό δίκαιο?

 

Οι υπόλοιποι που υφίστανται ανάλογες συνθήκες και δεν έγινε γι' αυτούς ερώτηση βουλευτή προς υπουργό, ή δεν ξεκίνησαν διαδικασίες οικονομικού ελέγχου στις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονταν (ή στις οποίες εργάζονταν) στο πηγάδι κατούρησαν?

 

Συγγνώμη, πάλι παραφέρθηκα. :-[

 

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου