Προς το περιεχόμενο

Marcus King - Και φωνή και παίξιμο...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι είναι αυτός ρε σεις...;

Εγώ δεν τον ήξερα δυστυχώς.

Για ακούστε και ψάξτε.

 

 

 

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απίστευτος παίχτης με επιρροές από όλο το φάσμα της αμερικάνικης κιθαριστικής κουλτούρας. Και vintage και μοντέρνος. Και με φωνή ανθρώπου με τα διπλάσια χρόνια. Τον έχει ήδη αγκαλιάσει η cream of the crop της southern σκηνής και είναι μόλις στα early 20's του.

 

Προτείνω να τσεκάρετε το κανάλι γενικώς μια και υπάρχουν κι άλλα διαμάντια.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ήξερα.

Έμαθα.

Κι έπαθα !!

Ειδικά το καλαμποκοτράγουδο!! ...... ζημιά το παλικάρι...... και οι συν αυτώ βεβαίως βεβαίως.

 

Θενξ Ρέη

 

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να θέλω να εκτροχιάσω το θέμα, γιατί για αυτό το παλικάρι και την μουσική του μιλάμε και τίποτα άλλο, θα προσθέσω το εξής.

 

Υπάρχουν 2 άλλοι συγκεκριμένοι μουσικοί (τραγουδιστές και κιθαρίστες), λευκοί, ομορφόπαιδα (σχετικά) και πλουσιόπαιδα (όχι άσχετο), που παίζουν τα bloooz, με τα οποία πολύς κόσμος τα τελευταία χρόνια έχει πάθει πλάκα και διαβάζω τρομαχτικά σχόλια για αυτούς, δεξιά και αριστερά, σε όλα τα fora (εδώ και στου εξωτερικού) και όλος ο κόσμος τους εκθειάζει γενικώς. Για κάποιο περίεργο λόγο και στις 2 περιπτώσεις, όσες φορές (και είναι αρκετές) προσπάθησα να ακούσω τη μουσική τους, είτε σε προσωπικές συνθέσεις, είτε σε διασκευές άλλων, μετά από λίγη ώρα, πάντα όμως, εγκαταλείπω την προσπάθεια απογοητευμένος. Τα βασικά προβλήματα που έχω με την μουσική τους είναι το γεγονός ότι μου φαίνονται τρομαχτικά "στημένοι" σε αυτό που κάνουν. Σαν να παπαγαλίζουν την δουλειά άλλων,  την οποία μελέτησαν βεβαίως, αλλά την οποία δεν μπορούν να την "νιώσουν", να την κάνουν δική τους και, σαν αποτέλεσμα, να μου φαίνονται ελάχιστα (έως καθόλου) αυθεντικοί σε αυτό που κάνουν.

 

Και επειδή θα ρωτήσει κάποιος, και καλά ρε Έκτορα, ποιόν τελικά εσύ θεωρείς αυθεντικό σε ένα είδος μουσικής που τέλος πάντων, όλα έχουν ειπωθεί (απλά όχι από όλους), οι απαντήσεις μου, εν έτει 2017, είναι δύο / τρία άτομα: το παλικάρι αυτό εδώ, ο David Grissom και ο Derek Trucks. Υπάρχουν και άλλοι βεβαίως, αλλά μιλάω για ανθρώπους που μου έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση και πραγματικά ξεχωρίζουν με τη δουλειά τους.

 

Αυτό είναι που συμβαίνει  με την αυθεντικότητα. Δύσκολο να την περιγράψεις, απλά όταν τη δεις, την αναγνωρίζεις. Ναι, ο τύπος "νιώθει". Κατανοεί και βουτάει βαθιά σε αυτό που κάνει. Και θα φέρει στην επιφάνεια (και άλλα) διαμάντια. 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου