Προς το περιεχόμενο

ποια απο τις 2?


SYZo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω την yamaha pacifica pac12 και θα ηθελα να την αλλαξω με κατι πιο ομορφο. λεω για αυτηhttp://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemID=25241&ovchn=NXT&ovcpn=Sam+Ash+TL&ovcrn=25241&ovtac=CMP&AffiliateID=615

. παιζω 2 χρονια δεν μπορω να πω οτι παιζω χαλια αλλα ακομα εχω δρομο.να την αλλαξω η οχι? εχουν καμια διαφορα στον ηχο? και οι2 ειναι περιπου στην ιδια τιμη.. για πεστε...

o hope, no life, just pain and fear

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι θα έκανα στη θέση σου:

 

Εάν δεν επίκειται κανένα live ή καμιά ηχογράφηση ή είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορούσα να παίξω και έπαιζα απλά στο σπίτι δεν θα την άλλαζα γιατί απ'ότι γράφεις παίζεις μόλις 2 χρόνια και όσο καλός και να είσαι για 2 χρόνια σίγουρα θέλεις αρκετα ακόμα να πείς ότι ''στέκεσαι''. Κατά κανόνα πάλι γιατί μπορεί όντως να είσαι γαμώ για 2 χρόνια. Απλά συμβαίνει ψιλοσπάνια.

 

Αν πάλι απλά σου τη βάρεσε, τη βαρέθηκες και θες κάτι άλλο, χωρίς να ισχύει κάτι από τα παραπάνω άλλαξέ την. It's your money, εσύ αποφασίζεις. Απλά τη γνώμη μου σου λέω εφόσον θες αρκετό ακόμα ώστε να δεις διαφορά σε όργανο ή να αναδειχθείς μέσω ενός καλύτερου.

 

Εγώ απλά θα έδινα προτεραιότητα σε μένα παρά στο να παίζω με κάτι καλύτερο, ειδικά αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω.

 

Ελπίζω να βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα!!!

 

Keep on rockin'

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εφόσον παίζεις 2 χρόνια μόνο, μακρυά από πεταλιέρες, πεταλάκια κλπ. Θα χάνεις την ώρα σου και θα κουράζεσαι "ψάχνοντας" τον τάδε ήχο της τάδε μπάντας αντί να εξασκείσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προ θεου δεν ειμαι ακoμα για να με βλεπει κοσμος.. ενα βιβλιο που κανονικα το κανεισ σε ενα χρονο με 40λεπτα μαθηματα 1 φορα την εβδομαδα το εβγαλα σε 2 μηνες.. ο δασκαλος ειναι ευχαριστημενος εξaδκουμαι καθημερινα το λιγοτερο μιση ωρα την μερα.. απλα θα ηθελα κατι καλητερο σε ηχο.. οσο για εφε εχω ενα line6 spider 15 που ψευτοκανει metal και insane.. θα εχουν διαφορα στον ηχο? λεω να κανω υπομονη για να παρω αργοτερα μια gibson explorer.. τι κιθαρα θα προτινατε που να ριχνει τρελα πριμα και να ειναι ψιλο ομορφη? (οχι σαν την es paul που δεν μου αρεσει)

o hope, no life, just pain and fear

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα λεφτά να μαζέψεις να πάρεις καμιά κιθάρα τις προκοπής αργότερα για να μην αλλάζεις κιθάρες κάθε λίγο απλά για την "αλλαγή" :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου