Προς το περιεχόμενο

Iced Earth - The Phantom Opera Ghost | Full Cover


BGkakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Iced Earth μαζί με τους Blind Guardian αποτέλεσαν τους δασκάλους μου όσον αφορά την ηλεκτρική κιθάρα, όταν πρωτοάρχιζα. Ακούγοντας τους δίσκους τους και προσπαθώντας να βγάλω (με το αυτί) τα κομμάτια τους στις αρχές των 00's έμαθα ουσιαστικά να παίζω και να έχω φτάσει στο όποιο επίπεδο (ρυθμικού κυρίως) παιξίματος.

 

Το κομμάτι αυτό το θεωρούσα πάντα τόσο ιδιαίτερο. Είναι ένα απ'τα λίγα κομμάτια τους που ξεφεύγει απ'τα πλαίσια που ο ίδιος, ο mastermind των Iced Earth, θέτει στη δημιουργικότητά του στη μπάντα. Έχει βεβαίως τα χαρακτηριστικά και απολαυστικά gallops και εκεί είναι που δένει το γλυκό.

 

Πλατίασα αρκετά με σάλτσες... Δείτε, ακούστε και πείτε καμιά γνώμη για την προσπάθειά μας!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

    Αν και δεν μου αρέσουν τα ''οπερατικά'' κομμάτια των Iced Earth σε σχέση με τα πιο ''άμεσα''-heavy τραγούδια τους, το συγκεκριμένο το σκίσατε, μεγάλο respect από εμένα.

   

    Θα σταθώ στα παιδιά που τραγούδησαν. Έκαναν απίστευτη δουλειά σε ένα πολύ απαιτητικό κομμάτι. Έχω μείνει έκπληκτος. Να σας δώσουν VIP εισητήρια στην επομένη συναυλία των Iced Earth παρακαλώ  ;D

 

    Όσον αφορά το κιθαριστικό κομμάτι, αν είσαι ο τύπος που οι Blind Guardian έκαναν share το cover σου στο Facebook, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

 

    Μπράβο σε όλους σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολυ, παιδια για τα καλα σας λογια. Χαιρομαι που σας αρεσε ειδικα απο τη στιγμη που το βιντεο σαν διαδικασια πηρε καιρο να ετοιμαστει λογω περιορισμενου χρονου.

 

Lord_Goumis : εγω ειμαι ναι. Οσες φορες εχω διασκευσει καποιο κομματι των guardian το εχουν κανει share και με εχουν αφησει με το στομα ανοιχτο! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου