Προς το περιεχόμενο

Μπουκώνει ο ενισχυτής??


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά καιρούς,είχα την εντύπωση ότι ο ενισχυτής μου μερικές φορές(σπάνια) μπούκωνε,αλλά μετά έλεγα"έλα μωρέ ιδέα μου θα ναι".

Χθες όμως που έπαιζα τον έπιασα "επ' αυτοφόρω"!!Ήμουνα δηλαδή σίγουρος δηλαδή ότι μπούκωσε γιατί ενώ πριν έβγαζε έναν ωραίο πρίμο ήχο μετά έβγαλε έναν άθλιο πολύ μπάσσο.Όταν τον έκλεισα και τον ξανάνοιξα όμως έβγαζε τον πρίμο ήχο και συνέχισα να "καφρώνω"!8)

Να πειράχθηκε κάποιο knob κατά λάθος πρέπει να ήταν σχεδόν απίθανο.

 

Ο ενισχυτής μου είναι ένας Line 6 Spider II 30W :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

Φιλε μου,και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα,μ τ εκανε πολυ συχνα,ωςσπου αναγκαστικα να τον αλλαξω..Θυμαμαι παντως πως αμα αλλαζες τα καναλια(δλδ απο καθαρο σε βρωμικο και μετα παλι σε καθαρο,ενω ειχες αυτο το προβλημα)σου επανεφερε παλι το κανονικο ακουσμα του ενισχυτη...ελπιζω να βοηθησα  ;)

Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν ο ενισχυτής μπορεί να το πάθει για 2 λόγους αυτό (που τουλάχιστον να ξέρω εγώ). Ο ένας είναι να έχει κάποιο πρόβλημα βραχυκυκλώματος η πλακέτα. Το άλλο είναι να είναι χαλασμένο το ηχείο και έτσι να βγάζει στην αρχή σιγά σιγά ένα μπούκωμα και στο τέλος να μην παίζει... Καθώς και άλλα στάδια. Γενικά θα σου πρότεινα από το να το φτιάξεις να το χαρίσεις σε κάνα ξαδελφάκι σου να έχει να παίζει και να πας να πάρεις κάνα φθηνό κεφάλι/καμπίνα λάμπα. (θα βρεις διάφορες συγκρίσεις και προτάσεις εδώ στο noiz)

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου