Προς το περιεχόμενο

live και χρηματα!


zithon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...παλι ομως μιλαμε στον αερα...αυτο που λεω ειναι οτι αν θες να πληρωνεσαι πρεπει να κανεις καλες μπιζνες...

Έχεις δίκιο ρε Ottomo.Ειλικρινά συμφωνώ απόλυτα.Μιλάμε όμως για περιπτώσεις που την ώρα της πληρωμής δεν γίνεται ο,τι (προ)συμφωνήθηκε.Αυτό είναι το πρόβλημα πολλές φορές.Δεν είναι θέμα συμφωνίας,είναι θέμα ΚΑΜΜΕΝΟΥ μαγαζάτορα:evil: :evil:.Αρχίζουν και κλαίνε σα γατιά με φράσεις "δε δουλέψαμε πολύ","ε να παιδιά...","τα είδατε και 'σεις.." και εσύ το μόνο που είδες είναι τον κόσμο να τα σπάει και την γκαρσόνα να μην προλαβαίνει να βγάζει το δίσκο απ' το μπαρ!

 

Φιλικά πάντα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 82
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

συμφωνω...ρε παιδια μονο οι γονεις μας που ηρθαν και κερασαν ποσα χρηματα αφησαν...!!κι ο αχρειος ο μαγαζατορας ελεγε αν σας πληρωσω παραπανω θα τα δωσω απτην τσεπη μου και δε βγαινω και τι να κανουμε και πως θα πληρωσω καβα κτλ κτλ 1002 δικαιολογιες για να μη δωσει ενα δεκαρικο παραπανω!!ντροπης πραγματα ορισμενες φορες!!τον γραψαμε κι εμεις κι ουτε ξαναπατησαμε!!ετσι εχασε πελατεια κι εμας και την παρεα μας!

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και ανέφερα όσα θεωρώ πως έχουν (για μένα) σημασία σε προηγούμενη επί του θέματος δημοσίευση, μην αγνοείτε το ενδεχόμενο της εις βάθος χρόνου συνεργασία με κάποιο μαγαζί- γίνεται, και για να γίνεται σημαίνει πως και οι δυο πλευρές είναι εξ'ίσου ικανοποιημένες (όχι πάντα, αλλά συχνά).

 

Ως συγκρότημα, έχουμε παίξει παραπάνω από μια φορά σε κάθε μαγαζί με το οποίο έχουμε συνεργαστεί. Και έχει τύχει να πάρουμε και παραπάνω από τα συμφωνηθέντα χρήματα. Αντίθετα, δεν έχει τύχει ποτέ να μας "κλέψει" κάποιος- άλλο βέβαια αν τελικά η αρχική συμφωνία έτυχε να αποδειχθεί πολύ "συντηρητική" για εμάς.

 

Ίσως, όπως πολύ σωστά ετέθη από έναν φίλο σε άνωθι δημοσίευση, τα πάντα σχετίζονται και με τη σωστή αναλογία απαιτήσεων και απόδοσης. Πιο απλά, όσο πιο επαγγελματίας γίνεσαι, τόσο περισσότερα προσφέρεις, τόσο μεγαλύτερες ευθύνες μπορείς να αναλάβεις, και τόσο καλύτερα πληρώνεσαι.

 

Συνειδητοποιώ, πως όταν είχαμε κάνει πρόβες ενός μήνα (ανεξάρτητα από προηγούμενες μεταξύ μας συνεργασίες), δεν είμασταν σε θέση ούτε να στηρίξουμε ένα μαγαζί υψηλών απαιτήσεων, ούτε να πάρουμε σεβαστό "νυχτοκάματο"- κι όμως, μπορεί να πιστεύαμε το αντίθετο!

 

Μετά όμως από αρκετά live και πρόβες, σταδιακά ανεβαίνουν οι απαιτήσεις μας, μαθαίνουμε που υστερούμε και που αποδίδουμε καλά, και συνακόλουθα αντιμετωπίζουμε ανάλογη διάθεση από μέρους των ιδιοκτητών καταστημάτων. Γιατί, όπως και να το δει κανείς, κι αυτοί από τη μεριά τους έχουν κάθε λόγο να επαναλάβουν μια συνεργασία που ανταποκρίνεται σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

 

Βέβαια, θα προσθέσει κανείς, το τι έχει στο μυαλό του κάποιος είναι μεγάλη ιστορία... σε κάθε περίπτωση όμως, κανείς δεν λέει όχι στην επανάληψη μιας πετυχημένης βραδιάς, και μάλιστα ακόμη και με αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων. Στο χέρι μας είναι να παρουσιαστούμε με όλα τα εχέγγυα για κάτι ουσιώδες και ξεχωριστό!

 

Α, και χρειάζεται κάποιος που να είναι σκυλί στις διαπραγματεύσεις (βλ. Acanthor- lol!)

bass @ vertigo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω παίξει σε μαγαζί....Έχω δουλέψει όμως. Είναι απλά άθλιοι οι τύποι.... :(

 

εμ κατι θα ξερεις και συ!! :roll:

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά! Με το πρώτο μου post στο noiz θα ήθελα να καταγγείλω γνωστό liveάδικο της Θεσσαλονίκης (στο κέντρο, ένα από τα 3 που στεγάζονται στον ίδιο χώρο), που ο άθλιος μαγαζάτορας αφού μας έβαλε επειδή του κάπνισε να παίξουμε 1-3 χαράματα Δευτέρας (ενώ κανονικά είχαμε σταθερά κλεισμένη άλλη μέρα/ώρα), μας την είπε στο τέλος ότι δε φέραμε κόσμο και δε θα μας δώσει τα λεφτά που συμφωνήσαμε, που ήταν από 25Ε, αλλά από 12,5Ε!!! Το έλεος το ίδιο! Εκεί φυσικά έφαγε το ασυχτήρισμα από εμένα και δε με ξαναείδε ποτέ. Από τότε έχει φάει και το άπειρο θάψιμο σε γνωστούς, κτλ βέβαια. Η μλκία είναι ότι η μπάντα που έπαιζα βρήκε άλλο drummer και συνέχισε να παίζει στο ίδιο μαγαζί. Τί να πεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αφιερωμένο στα υπόγεια του πύργου Αθηνών που νόμιζε πως θα παίζαμε πιτσιρικάδες και θα τιγκάραμε το υπόγειο με φοιτητόκοσμο!!!! Τεταρτιάτικα……

 

ΜΜΜ.. λες για τα ίδια υπόγειο που χρεώνει 3 ευρώ είσοδο και άλλα 9 ευρώ τη μπύρα στους φίλους της μπάντας ?....?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πιστευω πως ...ισως πρεπει κι εμεις οι μουσικοι να δωσουμε

το κατι παραπανω απ τον εαυτο μας,να μην αφησουμε το περιθωριο

σε κανεναν μαγαζατορα να μας τη βγει.Να παιζουμε ολο και

καλυτερα,να διασκεδαζουμε τον κοσμο οσο μπορουμε,να ειμαστε

ολο & πιο απαιτητικοι απ τον εαυτο μας...Σαν μουσικοι,φυσικα.

Αυτα τα λιγα.

Keep on slappin' :lol:

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ.... ότι βρήκαν πλάγιο τρόπο να σε διώξουν από το συγκρότημα; :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Χαχα, πολύ συνομωσία μου ακούγεται αυτό, αλλά δε το κόβω;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου