Προς το περιεχόμενο

Axe fx 3?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ ενδιαφέρον.

Στην Ευρώπη δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και φαντάζομαι η τιμή του θα είναι τσιμπημένη.

Ελπίζω κάποιος να το φέρει να το ακούσουμε.

 

Άντε να αρχίσουν οι αγγελίες να γεμίζουν Axe fx 2  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Τυχαίνει να ξέρω προσωπικά τον Leon, χαίρομαι πάρα πολύ που αρχίζουν να ανεβαίνουν videos του σε ελληνικά sites και Facebook, είναι δουλευταράς, καλό παιδί και κάνει δουλειά υψηλού επιπέδου στο YouTube.

 

Στην Ελλάδα βγήκαν αρκετά Axe Fx (Ultra και II) προς πώληση όταν ανακοινώθηκε το preorder του Axe Fx III, απλά η οικονομία είναι σε πολύ κακή κατάσταση για να γίνονται εύκολα τέτοιες επενδύσεις.

 

Εντυπωσιακή υπολογιστική δύναμε το ΙΙΙ, αν και ήδη από το ΙΙ τα πράγματα είχαν ξεφύγει σε αυτόν τον τομέα. Πλέον μιλάμε ουσιαστικά για έναν υπολογιστή σε rack format, ο οποίος παρέχει τα πάντα στον σύγχρονο μουσικό. Από την προφανή χρήση έως DI, Audio Interface, band mixer, δυνατότητα να παίζουν από εκεί έως και 4 ή 5 όργανα, μιλάμε για εξωφρενικά features.

 

Βρίσκω την τιμή μια χαρά για αυτά που προσφέρει. Δεν απευθύνεται στο μέσο χομπίστα, αλλά σε επαγγελματίες μουσικούς με πολλές ανάγκες, από live μέχρι producing.

 

Από πλευράς ήχου δε μπορώ να σχολιάσω κάτι μιας και δεν το έχω ακούσει από κοντά, αλλά ήδη από το Ultra τα πράγματα ήταν πολύ δυνατά σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να το πάρει κάνας γνωστός σύντομα και να το ακούσω.

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδα κι αλλα βιντεα. Ακουγεται όντως μπομπα αλλα πολλα λεφτα ρε φουστη. Πλεον, με λιγα περισσότερα παίρνεις δυαρι στα κατω πατησια. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

...Από πλευράς ήχου δε μπορώ να σχολιάσω κάτι μιας και δεν το έχω ακούσει από κοντά, αλλά ήδη από το Ultra τα πράγματα ήταν πολύ δυνατά σε αυτό το κομμάτι...

 

Το θέμα ήχου έχει λυθεί εδώ και καιρό, το feel είναι αυτό που απασχολεί τους δύσπιστους και διαβάζω ότι έχει λυθεί και αυτό. Φίλος δοκίμασε δυο φορές το Kemper και μου είπε ότι δε βλέπει διαφορές ούτε σε δυναμικά ούτε στο πως νιώθει στο χέρι σε σχέση με λαμπάτους ενισχυτές. Πάντως ακόμα και αν δεν έχει έρθει στο ίδιο επίπεδο έναν session που γράφει στο σπίτι του και στέλνει στον παραγωγό την εγγραφή ηλεκτρονικά τον ενδιαφέρουν οι χροιές και αυτές είναι κορυφή. Ένα στούντιο αντί να αγοράσει 20 διαφορετικούς ενισχυτές για τους πελάτες του αγοράζει το AXE FX και έχει 200!

 

Ειδα κι αλλα βιντεα. Ακουγεται όντως μπομπα αλλα πολλα λεφτα ρε φουστη...

 

Η σχέση τιμής - απόδοσης το καθιστά φθηνότερο και από κινέζικο πετάλι! Πρέπει να δούμε σε ποιους απευθύνεται και σε τι χρησιμεύει, σε επαγγελματίες απευθύνονται κορυφαίες λύσεις σαν το AXE FX. Έχει μέσα όλους τους ενισχυτές, καμπίνες & εφέ. Πόσο κοστίζουν όλα αν μπορέσεις να τα βρεις και έχεις ένα τετράγωνο να τα αποθηκεύσεις.

 

Για παράδειγμα, ένας τοπ ηχητικά ευέλικτος 4κάναλος ενισχυτής (Diezel VH4) έχει 3000. Όλοι οι 100ρηδες  M. Boogie, Friedman κλπ είναι πιο ακριβοί O Tone King Imperial II (20 watt) έχει 2700. Διαβάζω ότι το AXE FX III θα κοστίζει 2800 στην Ευρώπη...ακόμα και 3000 και 3500 να κοστίζει πάλι φθηνό θα είναι. Όχι ότι δε θα θελα να το δίνανε 100 ευρώ αλλά αυτό δε θα γίνει ποτέ.

 

Έφερα ως παράδειγμα αυτούς του ενισχυτές γιατί αυτούς αντιγράφει και προσφέρει. Υπάρχουν VHT & Harley Benton των 200 ευρώ που κάποιοι βρίσκουν την ηχητική νιρβάνα τους. Ειλικρινά τους ζηλεύω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλος δοκίμασε δυο φορές το Kemper και μου είπε ότι δε βλέπει διαφορές ούτε σε δυναμικά ούτε στο πως νιώθει στο χέρι σε σχέση με λαμπάτους ενισχυτές.

 

το προηγούμενο Σάββατο έπαιζε σαπορτ ο δάσκαλος μου στους Q5

 

απ τους συμπαθέστατους γερόλυκους ο ένας ήταν παραδοσιακός "παππούς" και έπαιζε στον ενισχυτή του μαγαζιού με δικά του πετάλια

 

ο άλλος κιθαρίστας ήταν νεότερος και είχε kemper καρφί στην κονσόλα

 

Περιττό να πω ποιος ακουγόταν καλύτερα και πιο....αληθινά :o

 

έχουν ξεπεράσει το real thing πλέον σε παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να σε προδώσει το οτιδήποτε, δεν έχω λόγια

 

Αν ήμουν επαγγελματίας μουσικός , θα έπαιρνα τέτοιου είδους μαραφέτια με κλειστά μάτια . Χωρίς άγχος μην πάει κάτι στραβά

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου