gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2020 Καλό, χρυσό το sonar αλλά με τα midi μου τη σπάει πολύ. Όταν έχω ανοίξει 2-3 midi tracks (πχ με synth), και έχω βάλει στο καθένα διαφορετικό ήχο, μετά από λίγη ώρα μου τα μετατρέπει όλα με τον ίδιο ήχο. Αλλάζω το ένα και μου τα αλλάζει όλα. Πολύ σπάσιμο. Μου το κάνει και με συνδυασμό drums με strings. Πατάω κάτι και δεν το ξέρω? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως τα βάζεις όλα στο ίδιο midi channel? Είναι vst? Επεξεργασμένο 28 Φεβρουαρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2020 Ανοιγω διαφορετικο καναλι στο καθε ενα. Παιζουν κανονικα, ξεχωριστοι ηχοι στο καθενα. Μετα απο καμποση ωρα συμβαινει αυτο το παραδοξο. Μου συμβαινει συνεχεια, σε ολα τα κομματια που φτιαχνω. Για παράδειγμα, εδώ μου συνέβη πριν λίγο Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Πως μπορώ να μέρη με διαφορετικό τέμπο στο ίδιο project? Πχ ένα μέρος 3/4 στα 70 bps και ένα άλλο 4/4 στα 120bpm Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Μήπως εννοείς κάτι που έχει να κάνει με το tempo track ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Θέλω σε ένα κομμάτι να αλλάξω δυο ρυθμούς. Βρήκα πως αλλάζω τα bpm (project--> insert series of tempos), αλλά θέλω να αλλάξω και από 3/4 σε 4/4. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Στο cubase πρεπει να φτιάξεις signature track 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 5 minutes ago, dimsonic said: Στο cubase πρεπει να φτιάξεις signature track Έκανα αναζήτηση "signature track cakewalk" και έπεσα σε αυτό. https://www.cakewalk.com/Documentation?product=SONAR X2&language=3&help=Recording.05.html Μάλλον το βρήκα.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 View > Meter/Key Project > Insert Meter/ Key 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2020 Έχω πρόβλημα! Υπάρχει track φάντασμα και παίζει... Δεν υπάρχει midi σε κανάλι για τύμπανα, και όμως παίζει κανονικά ήχος. Τι σκ@t@ συμβαίνει? Έκανα ένα δεύτερο καναλι μπας και σταματήσει αλλά τίποτα. Επανεκκινήσεις κλπ έκανα. Καμιά ιδέα? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση