Προς το περιεχόμενο

Rockman sustainor


BoogieMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω εδω και καιρο το Tom Scholz Rockman sustainor...

Για χρονια νομιζα οτι οι ZZ Top ηχογραφησαν τον δισκο "Eliminator" με αυτο αλλα κανοντας chat με εναν παλιο παραγωγο τους μου ειπε οτι ολο το "Eliminator" albun εχει γραφτει με εναν 50-αρη ενισχυτη Legend! :o Τα Rockman προστεθηκαν στην πορεια για τις αναγκες του "Eliminator Tour".

Anyway σαν fan του Billy Gibbons που ειμαι θελω τις αποψεις σας αν το εχετε... Επισης θελω και συγκριση σε σχεση με το Marshall JMP-1 (το οποιο χρισιμοποιει τωρα ο Gibbons).

Texas tone that's bad to the bone...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Psaxnw edw kai kairo to Tom Scholz Rockman sustainor...

Gia xronia nomiza oti oi ZZ Top hxografisan ton disko "Eliminator" me auto alla kanontas chat me ena palio paragwgo tous mou eipe oti olo to "Eliminator" albun exei graftei me enan 50-ari enisxiti Legend! :o Ta Rockman prostethikan stin poreia gia tis anages tou "Eliminator Tour".

Anyway san fan tou Billy Gibbons pou eimai thelw tis apopseis sas an to exete... Episis thelw kai sigrisi se sxesi me to Marshall JMP-1 (to opoio xrisimopoiei twra o Gibbons).

 

Καλως σε βρήκαμε BoogieMan. :wink:

 

Λοιπόν κατ'αρχήν γράφε Ελληνικά αν γίνεται (Please write in Greek). :D

 

Στο θέμα τώρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 μηχανημάτων. Είναι πολύ διαφορετικά. Για το sustainor δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το έχω ακούσει, αλλά έχω το JMP-1 και για τα γούστα μου είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή προενίσχυση. Μπορείς να πετύχεις ήχους από καλσσικούς Marhsall, JCM800 μέχρι και τους πιο μοντέρνους ήχους της σειράς JCM2000, και το σημαντικό: και σε μικρές σχετικά εντάσεις. Το προτείνω για κλασσικό ήχο 70s, 80s με χίλια. :wink:

 

Αυτά από εμένα. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου