Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Zoom Q8


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Zoom Q8 για βιντεοσκόπηση των live μας. Με ενδιαφέρει τόσο το βίντεο όσο και το audio. Αν κάποιος το έχει μπορεί να μου πει αν συνδέεται με power bank για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία του? Ξέρω ότι δεν μπορείς να γράφεις βίντεο και ταυτόχρονα να το έχεις στο ρεύμα. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια άλλη βιντεοκάμερα για live είναι ευπρόσδεκτος να μου πει την άποψή του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Το δυνατό σημείο σε όλα αυτά τα ΖΟΟΜ είναι ο ήχος και όχι το βίντεο τους. Σε φωτισμούς λάιβ πάντα το βίντεο είναι αδύνατο, αλλά ο ήχος καλός. Οπότε αν θες κάτι που να τραβάει μόνο του ας είναι το ΖΟΟΜ, αλλά αν παίζει να γράφετε ήχο από κονσόλα τότε θα πήγαινα σε καλύτερες κάμερες με βάρος στο φακό.

 

Τώρα για ΖΟΟΜ γιατί να πάρεις το Q8 που πληρώνεις τσάμπα το 4track και δε παίρνεις το Q2n-4k? Μισά λεφτά, καλύτερο βίντεο, ίδιος ήχος. Αν και το 4κ επί του παρόντος είναι βασικά απλά μεγαλύτερα files, πιο πολλή ώρα για επεξεργασία και upload. Επίσης παίρνει ΑΑ μπαταρίες οπότε απλά κουβαλάς 4 επαναφορτιζόμενες.

 

Αν θέλεις να δεις την ποιότητα των zoom δες μερικά βιντεάκια στο κανάλι μου, είναι τραβηγμένα με διάφορες ΖΟΟΜ κάμερες (τις άλλαζα όταν έβγαινε η επόμενη). Έχω μείνει στην Q4.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου