Προς το περιεχόμενο

Harshness σε Neumann mic? Χρειάζεται συντήρηση;


3D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! Έχω εδώ και 10 χρόνια ένα Neumann TLM 103. Σταδιακά, έχω την εντύπωση ότι δίνει έναν πιο "harsh" ήχο, σα να "ξύνει" περισσότερο στην περιοχή 5-6 Khz. Δεν το έχω κάνει ποτέ κάποια συντήρηση. Δεν γνωρίζω αν τα πυκνωτικά μικρόφωνα χρειάζονται κάποιου είδους συντήρηση και αν το πρόβλημα μου οφείλεται σε αυτό! Αν ναι, έχει κάποιος να προτείνει άτομο που μπορεί να το αναλάβει στη Θεσσαλονίκη και πιθανό κόστος; Ευχαριστώ.

He,that he knows the much and his mind downloads..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Η συσσωρευμένη βρωμιά στο διάφραγμα (ή σε περιβάλλον με πολύ υψηλή υγρασία) θα προκαλέσει προσωρινή διαρροή φόρτισης, η οποία θα μειώσει το επίπεδο εξόδου και μπορεί να οδηγήσει σε hiss και / ή τζιτζίρια, αλλά μπορεί να καθαριστεί και να αποκατασταθεί πλήρως από έναν εξειδικευμένο τεχνικό ή στην περίπτωση σου απο την ίδια την εταιρία - αντιπροσωπεία.

 

Τα 10 χρόνια πάντως δεν είναι τίποτα για ένα καλό μικρόφωνο εκτός και αν έχει δει κακομεταχείριση. Τα δικά μου μικρόφωνα κλείνουν αισίως τα 40 και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

  • Like 1

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου