Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dimsonic είπε .δεν άφησες και καμιά ουσία μέσα... Μια χαρα μενουν οι ουσιες,μην πιστευεις στο μυθο... Με πεντε λεπτα βρασιμο και σουρωμα δεν εξαφανιζονται οι ουσιες...η βρωμα του χΩραφιου και η σκονη εξαφανιζονται ....και ο αφρος δεν ειναι παρα ενα ΜΙΚΡΟ μερος (γυρω στο 20% πρωτεινών...που ομως μας φερνουν το κλασομπουμπουνιδΙ ) κατι κΣεραν οι γιαγιαδες μας και τα ξαφριζανε.... Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μια χαρα μενουν οι ουσιες,μην πιστευεις στο μυθο... Με πεντε λεπτα βρασιμο και σουρωμα δεν εξαφανιζονται οι ουσιες...η βρωμα του χΩραφιου και η σκονη εξαφανιζονται ....και ο αφρος δεν ειναι παρα ενα ΜΙΚΡΟ μερος (γυρω στο 20% πρωτεινών...που ομως μας φερνουν το κλασομπουμπουνιδΙ ) κατι κΣεραν οι γιαγιαδες μας και τα ξαφριζανε.... ναι βρε και γω τα...ξαφρίζω, αλλά άπαξ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnxag Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Superfunk είπε Κατι δεν κανετε σωστα...... Δια αποφυγη αεριων (και για καλυτερη πΕπΣΗ) εις την φασΟυλαδα και ολα τα οσπρια: -Μουλιαζομεν τα οσπρια 12-14 ωρες σε νερο με λιγο αλάτι -ΞΕΠλενονουντΑσΑΜΕΝΑτα καλα κατω απο αφθονο τρεχουμενο νερο -Τα βαΝουμε να βρασουν σε μπολικο ΚΡΥΟ νερο... -Μολις παρουν μια βραση τα βραζουμε για 5 λεπτα και μετα τα ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ στο τρυπητο και ΠΑΛΙ ξεπλενουμε καλα κατω απο αφθονο τρεχουμενο νερο -Τα ξαναβαζουμε να βρασουν σε κρυο νερο και μολις σχηματισθουν οι ΑΦΡΟΙ τους ξαφριζουμε.... -Καθε φορα που ξαφριζουμε προσθετουμε και ενα ποτηρι κρυο νερο και συνεχιζουμε το βρασιμο -Οταν σταματησουν να σχηματιζονται αφροι συνεχιζουμε κανονικα το βρασιμο -ολα τα παραπανω σε ΧΑΜΗΛΗ φωτΓια Free THE fASUL from the CLAN !!! ποια η διαφορα και η αξια λοιπον της ΚΛΑΣικης εναεργειας και απενοχοποιησης της διαφορετικοτητας των οσπριων??? 3 What Fuckin' Reasonable Grounds: Piss Off!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Λιτα πραματα,αλλα νοστιμα. Πιτσα μοτσαρελα,ντοματα και σαλαμι αερος. Εννοειται μπυρες.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, gvour είπε Πιτσα μοτσαρελα,ντοματα και σαλαμι αερος. Ρωτήστε τον gvour πώς φτιάχνει την πίτσα του (την ζύμη εννοώ). Είναι πολύ ψαγμένος, και κορυφή. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ έχω απίθανη φαγάρα σήμερα το βράδυ με το κρύο. Ήδη μου τρέχουν τα σάλια. Αλλά οι λεπτομέρειες και οι φωτό αύριο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ρωτήστε τον gvour πώς φτιάχνει την πίτσα του (την ζύμη εννοώ). Είναι πολύ ψαγμένος, και κορυφή. @gvour μολόγατα (τα φράγκα μοιρολόγα τα) "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, gmoukou είπε @gvour μολόγατα (τα φράγκα μοιρολόγα τα) Δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο μυστικο. Αλευρι 00, η καποιο για πιτσα-παιζει μεγαλο ρολο-η αν δεν εχεις βαζεις μαλακο και οχι σκληρο. Οχι οτι τρεχει στην τελικη να βαλεις για ολες τις χρησεις αλλα κανει διαφορα. Ελαχιστη μαγια και οχι ενα φακελακι που γραφεται συνηθως στις συνταγες,εκτος αν θες να φτιαξεις ψωμι. Σα να λεμε ενα μισο κουταλακι του γλυκου η κατι τετοιο. Στο μισο κιλο αλευρι. Μιλαμε παντα για λεπτο η κανονικο ζυμαρι. Μια με μιαμιση κουταλια λαδι,αλατι,ζαχαρη(αν θελεις). Ποσοτητες στα παραπανω παιζεις γιατι καθε αλατι λχ "πιανει" διαφορετικα. Πολυ καλο ζυμωμα,καμποση ωρα. Και αφηνεις πολλες ωρες να φουσκωσει 4-5 σα να λεμε. Μια και εχει λιγη μαγια το χρειαζεται αυτο κι επισης δε θα φουσκωσει παρα πολυ. Μπαλιτσες και ανοιγεις με το χερι καλυτερα,οχι πλαστης. Με αυτες τις ποσοτητες φτιαχνεις 2-3 πιτσες. Με φτιαξατε παλι,μηπως παω μολις λιωσει το χιονι για μοτσαρελες και ξαναφτιαξω παναθεμα με. Και οταν περασουν τα δυσκολα,πρεπει να τις φαμε απο κοντα. Με μπολικες μπυρες εννοειται. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, gvour είπε και ανοιγεις με το χερι καλυτερα,οχι πλαστης. ΠΟΤΕΣ πλαστης, πιτΣα φτιαΝεις οχι πιΤα 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιουβάρλακος Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 από Spyros Delta 6 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις