jmone Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead α και ξεχασα τους motorhead :lol: άντε ρε....και γω που νόμιζα ότι θα έλεγες Motorhead...... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D είδες όλο εκπλήξεις είμαι ο μπαγασας δεν το περίμενα αυτο απο μενα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 ναι όντως..... τελικά δεν σου αρέσουν πια ε;; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 ασε ρε τους σιχάθηκα από δω και πέρα θα ακούω μόνο motorhead ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 και τη δε θα εδινα για να κανω ενα δυπλο bass solo with clif berton... RIP... Αμα ζουσε... :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Χμμμ' date=' βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)[/quote'] Εγώ θέλω να τζαμάρω με τον Μενέλαο!! :D :D :D αυτός θέλει να τζαμάρει με σένα;; :wink: :D :D :D O Menelaos δε μου χαλάει χατίρι :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Ναι, αλλά θα παίξουμε latin και tango έτσι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Παιχνιδιάρικα αγόρια... ... ... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Καλά ε πολυβόλο είσαι Κώστα.... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Εγω θα ηθελα πολυ να τζαμαρω με τους king diamond... Η με τους Riot... Ειπα δυο, δεν πιστευω να βγηκα εκτος θεματος? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 με τους rush!!!!!!!! 8) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση