Προς το περιεχόμενο

Komplete 14 select δωρο με ΝΙ Μ32


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όσους σκοπεύουν να πάρουν μιντι κημπορντάκι ή βιβλιοθηκούλες, η ΝΙ δίνει με το Μ32 δωρεάν το πακετάκι Komplete 14 select που πάνω κάτω κοστίζει γύρω στα 100-150 ευρώ, τα έχει σχεδόν όλα από λίγο, είναι καλοί ήχοι και γενικά το πληκτράκι είναι καλό για φοιτητή On the go να το παίρνει στη σχολή ή να δοκιμάζει αυτά που θέλει το βράδυ στον καναπέ βλέποντας τιβί.

Το πήρε πέρσι η κόρη, τότε έκανε 70κάτι. Τώρα στον Θωμά κάνει 110 και παίρνεις με την εγγραφή όλες τις βιβλιοθήκες. Δεν είναι προφανώς πλήρες Komplete αλλά από όσο θυμάμαι είναι μπόλικα.

 

Παίζει μέχρι αρχές Ιουλίου.

Είναι πολύ tempting ακόμα και για μένα που έχω. Πχ το σκέφτομαι για να βάλω δεύτερη σκάλα στο BX3...

 

https://www.native-instruments.com/en/specials/komplete/komplete-14-select-free-with-m32-offer/?utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=M32 + K14Select all | producers | 02/05/23&utm_id=fd4a5db4-89b0-4a3f-8e96-0a849c30acc2

 

 

  • Like 2

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταπληκτική NI

 Θυμάμαι όταν ασχολιομουν με τη μουσική και το home recording,  τα προϊόντα της ΝΙ και των 3rd party developers για αυτα με ικανοποιούσαν στον υπέρτατο βαθμό και σε ποιότητα και σε λειτουργικότητα. 

 Πολύ καλή προσφορά 

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου