Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα,

γνωρίζω ότι δεν πρέπει να είμαι στο σωστό topic για την ερώτηση που θέλω να κάνω αλλά φυσικά μπορείται να με μεταφέρεται στο σωστό!

Σχετικά με το θέμα που αναφέρω στον τίτλο θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όντας αρχάριος . Τελείως ερασιτεχνικά για προσωπική χρήση έχω στην κατοχή μου 2 ρομποτικά  (https://www.skroutz.gr/s/18465943/Φωτορυθμικό-LED-DMX-με-Ρομποτική-Κεφαλή-DS-LED641AB-RGBW.html) και 2 απο αυτά (https://www.skroutz.gr/s/18411841/Φωτορυθμικό-LED-PAR-DMX-51080-54W-RGB.html)  συνοδευόμενα με την κονσόλα (https://www.skroutz.gr/s/19446111/Ibiza-Sound-LC192DMX-MINI-DMX-Controller-Κονσόλα-Φωτισμού-με-192-Κανάλια-Ελέγχου.html#specs).

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να έχω έλεγχο απο το pc για τις σκηνές που επιθυμώ; Για να γίνω πιο κατανοητός, αν υπάρχει κάποιο "interface" που να συνδέει pc με τα φώτα και έτσι να μπορώ να τα διαχειριστώ με κάποιο software. Δεν θέλω να ξεφύγω χρηματικά , για ερασιτεχνική χρήση κυρίως αλλά όλες οι απόψεις φυσικά και είναι δεκτές.

 

Σας ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου