Προς το περιεχόμενο

Πρόταση ηχοσυστήματος για εμπορικό κατάστημα


Νίκος Κέρκυρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Είμαι νέος στο Forum και αν έχω κάνει λάθος στην επιλογή ομάδας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και ζητώ από τους διαχειριστές αν είναι δυνατόν να μεταφέρουν την ερώτηση σε άλλη ομάδα 😊

 

Αυτή την περίοδο δημιουργώ ένα νέο εμπορικό κατάστημα. Το εμβαδόν του είναι περίπου 120m2 και με ύψος 3,66m.

 

Για το συγκεκριμένο κατάστημα θέλω να βάλω στην οροφή 6 ηχεία (όχι χωνευτά, αλλά κρεμασμένα στον τοίχο) και επίσης θέλω για αυτά και τον σχετικό ενισχυτή που να μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή με κάποιο καλώδιο τύπου jack για αναπαραγωγή μουσικής.

 

Να σημειωθεί πως το πιο απομακρυσμένο ηχείο από τον ενισχυτή θα είναι περίπου στα 13 - 15 μέτρα μακριά. Αυτό το αναφέρω μόνο ως πληροφορία στην περίπτωση που παίζει κάποιο ρόλο.

 

Τέλος, η μουσική θέλω να είναι χαμηλά. Δεν είναι μπαρ, ώστε να θέλω η μουσική να έχει ένταση. Θέλω ίσα ίσα να έχω ένα μουσικό χαλί.

 

Στην παρούσα φάση, επειδή είμαι σε άνοιγμα, όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχουν και πολλά χρήματα διαθέσιμα, οπότε ότι μπορώ να εξοικονομήσω το εξοικονομώ.

 

Τι ζητάω από την ομάδα λοιπόν.

 

Θα ήθελα αν κάποιος έχει σχετική τεχνογνωσία να μου προτείνει ένα ηχοσύστημα, όσο το δυνατόν οικονομικότερο που να είναι όμως και ποιοτικό (μην το αγοράσω τώρα και σε 3 μήνες θέλω νέο ξανά 😁).

 

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου