Προς το περιεχόμενο

Διλλημα: powerball ή e530+e840/50?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω τον fireball και είμαι καταευχαριστημένος. Αυτά που λες δεν τα έχω παίξει. Αλλά θα πρέπει να έχεις κατά νου και το κριτήριο του αν θα χρειαστείς και άλλα rack μηχανήματα. Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν καλήτερο να πάρεις τα rack μηχανήματα. Δεν νομίζω οτι θα παίζει μεγάλη διαφορά στον ήχο τους. Το rack θα είναι πιο ευέλικτο σε μετατροπές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω έχω το 530 και πάω στανταρ για τον τελικο, απλα για ένα φιλαρακι ρωτάω. Είναι μεταξυ αυτών και του fireball. Εχει μια esp gusg και καμπίνα θα πάρει στανταρ την 2χ12 engl. Για πες ρε κολλητέ τι παίζει με τον Fireball;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o fireball ειναι πραγματικα ενας πολυ καλος ενισχυτης .δεν ειναι τοσο δυνατος στα μεσαια αλλα θυμαμε πριν λιγο καιρο στο An club που επεζε ενα φιλαρακι ο ενισχυτης επεζε στο 7 μαστερ και σε ογκο ειχαμε φαει τον jcm900 o οποιος ειναι τζιτζικι . μολις εσκαγε ο fireball ο αλλος εσβινε ....... πολυ γεματος και η παραμορφωση απο τις τελικες γ@μουσε!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάτι δε μου άρεσε στους ENGL είναι ότι ο ήχος τους είναι λίγο θιν.Ακριβώς όπως είπε ο Hawaiis λείπουν κάποια συγκεκριμένα μεσαία που δίνουν τον παχύ πήχο.

 

Παρεπιμπτόντως το παλικάρι με τον jcm900 επέτρεψε μου να υποθέσω ότι μάλλον δεν τον ρύθμισε καλά.Εκτός αν έπαιξε με πετάλι.Υστερεί λίγο σε μπάσα(ο δε fireball έχει πιο πολύ gain και είναι φτιαγμένος και για πιο μοντέρνο ήχο) αλλά ο ήχος του JCM είναι πιο γεμάτος(λόγω των μεσαίων που λέγαμε :wink: ).

 

Τώρα για να απαντήσω και στο thread.Εγώ θα έπαιρνα τον powerball αντί για το σετ προενίσχυση τελικό κλπ κλπ

 

1)Είναι τρομερά ευελικτός ενισχυτής έχει 4 κανάλια αν δεν κάνω λάθος και πάει απο πολύ ωραίο καθαρό(δεν γ%@μει κιόλας μην ξεχνάς ότι μιλάμε για high gain μηχάνημα) μέχρι και Slipknot

2)Παρατήρησα ότι όσο gain και να έβαζα δεν βρώμιζε τόσο.Είναι καθαρός ενισχυτής.(Αυτό όμως έχει ώς αποτέλεσμα να είναι και ξερός ο ήχος του).

3)Δεν θα έχεις να κουβαλάς.Παίρνεις την κεφαλή και έφυγες.

4)Θα σου βγει πιο φτηνά νομίζω η όλη φάση

 

Στα αρνητικά βάζω αυτά που είπα και για τον Fireball.

 

Hope it helped :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hawaiis_____ πριν λιγο καιρο όντως έπαιξα στο Αn με τον fireball!!! Μήπως εννοείς εμένα? χαχαχααχχα!!

 

Ο Janick έχει δικιο στο οτι ο ενισχυτής είναι λιγο ξερός. Αλλά με ένα βαθάκι στο send-return γλυκαίνει. Το θέμα είναι να του κάνει βασικά ο ήχος. Τα υπόλοιπα (εφφέ) τα προσθέτει αργότερα χτίζοντας αυτό που θέλει πάνω σε γερά θεμέλια όμως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους,

 

έχω έναν Engl Powerball ο οποίος απλά τα σπάει. Πολύ ωραίο καθαρό κανάλι , το Crunch δεν είναι και πολυ αξιοποιήσιμο πρόσφατα όμως παρατήρησα ότι βάζοντας ένα πετάλι μπροστά από το Crunch μπορείς να πιάσεις ήχο 80'ς - δεν το περίμενα αυτό από αυτό τον ενισχυτή - ,μετά τα soft lead και heavy lead απλά σπέρνουν. Έχει πολύ σφιχτή παραμόρφωση. Όντως είναι λίγο πιο ξερή από Marshall αλλά είναι τέλεια!!! :D Είναι ωραία ξερή θα λέγαμε. Και ναι πράγματι ακόμα και με τίγκα το gain ο ήχος είναι πολύ defined. Ελπίζω να βοήθησα! Καλή Ανάσταση σε όλους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου